Eén opvallende collectie sprong in het oog

Maarten Brunt van Luimes&Luimes: "Ik ben blij dat we op Trendz stonden"

Traditiegetrouw presenteerde Luimes&Luimes laatst de nieuwste producten uit het assortiment tijdens vakbeurs Trendz. In Gorinchem stond de voorjaarscollectie prominent opgesteld. Maarten Brunt van Luimes&Luimes is, ondanks de uiteenlopende meningen, zeer tevreden tevreden met het event. "Ik ben blij dat we er stonden. We hebben veel aanvragen gekregen van klanten. In het najaar zijn we zeker weer van de partij."


Maarten Brunt van Luimes & Luimes tijens de afgelopen editie van vakbeurs Trendz in Gorinchem.

De Puppet-collectie viel het meest op in Evenementenhal Gorinchem. De kleurrijke serie is namelijk heel anders dan de vazen en potten die mensen gewend zijn van de groothandel uit Aalten. "Veel bezoekers reageerde positief. Uiteraard moeten sommigen nog een beetje wennen, maar dat hoort erbij", legt Maarten uit. De Puppet-serie, die maar liefst 27 items omvat, kan gecombineerd worden met kaarsen, bloemen of gewoon op zichzelf als designartikel.


De Puppet-collectie.

Tevens werd de Coffee-serie gelanceerd in Zuid-Holland. "Deze collectie is beschikbaar in drie verschillende modellen en vier kleuren: green, gold, brown en sand", vult Maarten aan. De producten van Luimes&Luimes, dat al 25 jaar actief is in de branche, zijn gericht op de woningdecoratiewinkels, conceptstores, bloemisten en tuincentra. 

Ten slotte werd ook de Eartquake-serie gelanceerd. Er kan gekozen worden uit de kleuren sand, brown en gold. "De collectie omvat vier potmaten en drie vaasmodellen van 50, 70 en 90 centimeter hoog", besluit Maarten. 


De Coffee-serie.

Villa Pottery
Al deze collecties vallen onder het eigen merk Villa Pottery. Bijna alles is uit voorraad leverbaar, wat klanten in deze tijd extra waarderen. "Er zijn hier en daar toch wat bedrijven die later uit kunnen leveren, maar wij kunnen gelukkig nog steeds snel leveren. Je merkt dat retailers dit fijn vinden, zodat ze direct nieuwe producten in hun winkels aan kunnen bieden."

Op 27, 28 en 29 augustus 2023 kunnen bezoekers van Trendz de nieuwste collecties van Luimes&Luimes bewonderen in Gorinchem.


De Eartquake-serie.

Meer informatie:
Luimes & Luimes
Dinxperlosestraatweg 44
7122 AH Aalten
0543 - 479 975
info@luimes-luimes.nl
www.luimes-luimes.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.