Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hans Potjes, oprichter van het jonge merk JoJo Living:

"We kijken met een goed gevoel terug op onze allereerste beurs"

Met tevredenheid kijkt JoJo Living terug op de voorjaarseditie van inkoopbeurs Trendz, die op 8, 9 en 10 januari gehouden werd in Evenementenhal Gorinchem. Dit was voor nonsense organisatie JoJo Living de allereerste beurs waar het aan deelnam. "Het was een succes", stelt oprichter Hans Potjes. "Veel bekende, maar ook veel nieuwe retailers wisten de stand te vinden."



Een aantal jaar geleden is Hans begonnen om teakhouten meubels en accessoires te importeren vanuit Indonesië. Naast een eigen webshop verkopen ze aan retailers. "JoJo Living heeft op Trendz veel mooie en waardevolle reacties op het verhaal achter hun duurzame meubels en woonaccessoires uit Indonesië mogen ontvangen", vertelt een tevreden Hans. Inmiddels zijn de eerste uitleveringen naar nieuwe klanten gedaan.



JoJo Living streeft naar een wereld met eerlijke handel. Hier draagt het interieurbedrijf aan bij door unieke producten rechtstreeks te importeren van lokale ondernemers uit Indonesië. Deze ondernemers ontvangen een eerlijke prijs voor hun producten. De duurzame producten worden met de hand vervaardigd in Indonesië. De voorraad wordt voor hun retailers maandelijks aangevuld met nieuwe producten. 



Hans licht nader toe: "Wij werken op onze manier mee aan een wereld die wij voor ogen hebben. Naast dat zij een eerlijke prijs krijgen, bieden wij onze producten ook voor een eerlijke prijs aan. Doordat wij zelf importeren uit Indonesië hebben wij direct contact met onze vaklieden. En juist dit zorgt ervoor dat wij een goede prijs- kwaliteitsverhouding kunnen bieden en garant staan voor eerlijke handel."




"Wil je per direct inkopen om jouw klanten te verrassen? Of inspiratie op doen binnen hun huidige assortiment? Dan ben jij bij JoJo Living sowieso aan het juiste adres", besluit Hans. Want niet alleen op hun eigen webshop en B2B-portal kunnen de meubelen en accessoires bewonderd worden. Ook worden de artikelen gepresenteerd in cash & carry inkoopcentrum van maar liefst 1500m2 te Zwolle.



Meer informatie:
JoJo Living
Telfordstraat 5
8013 RL Zwolle
038 337 69 84
info@jojoliving.nl
www.jojoliving.nl