Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Een waardevolle start van het jaar'

Trade Mart Utrecht kijkt met goed gevoel terug op feestelijke 1e inkoopdag van 2023

Eerder deze maand hield Trade Mart Utrecht een Trade Mart New Years Event om het inkoopseizoen te openen. Exposanten en klanten konden naast de eerste inkoopdag van 2023 de dag afsluiten met collega’s uit de branche in het Beatrixtheater en een gezellige borrel.



Op de eerste inkoopdag van 2023 bij Trade Mart kwamen alle relevante partijen samen. Fabrikanten, groothandels, distributeurs, inkopers, salesagenten, leveranciers, winkeliers, stylisten en pers deelde kennis en inzichten over relevante trends en marktontwikkelingen.


Tom Kikkert en Rudolph van Veen.

Daarnaast sprak Tom Kikkert (specialist en adviseur voor consumentenmerken en retailers) in het Beatrixtheater. Hij schetste tijdens zijn sessie het toekomstige consumentengedrag en de rol van online en offline. "Met deze kennis kom je te weten wat de kansen zijn voor jouw organisatie. Leer van andere sectoren en hoe je kan samenwerken met toeleveranciers." De organisatie van Trade Mart Utrecht laat weten dat het een waardevolle start van het jaar was.



De dag werd afgesloten met een voorstelling van Rudolph van Veen en aan het eind een borrel. De eerste connecties zijn gelegd. Nu is de focus verschoven naar de Retailbeurs voorjaarseditie die plaats vindt van 12 t/m 14 maart.

Meer informatie:
Trade Mart Utrecht | Retailbeurs
Jaarbeursplein
Postbus 8500
3503 RM Utrecht
www.trademart.nl

Bezoekers
030 295 5911
info@jaarbeurs.nl

Exposanten
030 295 2999
service@jaarbeurs.nl

Publicatiedatum: