Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Productontwerper Thomas Pfister van next125:

"De planning van een keuken is een complex, maar vooral creatief proces"

De keuken is een belangrijk onderdeel van ons huis. Hier leven we ons dagelijkse leven en sluiten we de dag af met een goed glas wijn. Bij next125 beseffen ze dat dit een ruimte is vol inspiratie en emotie. En wat ligt er dan meer voor de hand dan hem ook zo te ontwerpen? Het kernwoord: kleur.


Productontwerper Thomas Pfister, Markus Schüller en marketingmanager Annette Schumacher als Creative Makers aan het werk.

Thomas Pfister, productontwerper bij premiummerk next125 weet waar het bij kleur allemaal om draait: "De planning van een keuken is een complex, maar vooral creatief proces. Met zachte of harde, kleurrijke of koele tinten kunt u een totaal andere sfeer creëren." Als een van de Creative Makers die met een goed geoefend oog steeds nieuwe wegen inslaat en inspiratie toevoegt aan de merkwereld van next125 geeft hij designtips die verder gaan dan een bezoek aan een keukenstudio.



Meer informatie:
next125
www.next125.com

Publicatiedatum: