F. Ball brengt voor de 50e keer de Aanbevolen Lijm Gids uit

F. Ball, de Britse fabrikant van egaliseermiddelen en vloerlijmen, heeft ook dit jaar weer zijn Aanbevolen Lijm Gids (RAG ®) gepubliceerd. Met dit keer wel een mijlpaal, want het is de 50e editie van dit naslagwerk voor vloerenexperts.Met de Aanbevolen Lijm Gids (RAG®) kunnen stoffeerders snel nagaan welke vloerlijm van F. Ball het meest geschikt is voor welke vloerafwerking. Wel 6,000 afwerkingen staan in de gids, van meer dan 200 bekende internationale merken. Of het nu gaat om LVT/vinyl, pvc, tapijt, tapijttegels, laminaat, hout, kurk, de gids biedt het meest uitgebreide naslagwerk dat er is voor het kiezen van de juiste vloerlijm.

De lijmadviezen komen tot stand na een programma van 56 dagen waarin vloerafwerkingen diverse testen ondergaan in de speciaal daarvoor ingerichte testfaciliteiten van het bedrijf. Bovendien geven de fabrikanten van de vloerafwerking daarna hun goedkeuring, voordat hun product in de gids wordt opgenomen. Iedere aanbeveling, en de resulterende lijmhechting, draagt F. Ball garantie. Die is geldig voor de levensduur van de vloerinstallatie, zolang men het advies wat betreft vloervoorbereiding en het verwerken van de producten opvolgt.

Darren Kenyon, Sales Director van F. Ball legt uit: “Het is altijd belangrijk dat vloerenprofessionals, voordat ze een vloerinstallatie beginnen, de verenigbaarheid van de te leggen vloerafwerking en de vloerlijm nakijken. Je wil natuurlijk een optimale hechting bereiken, die net zolang meegaat als de vloerinstallatie zelf. Al 50 jaar lang is het kiezen van de juiste lijm makkelijk gemaakt met de Aanbevolen Lijm Gids (RAG®).“

De online versie van de 50e editie is toegankelijk via de website van F. Ball, en de gratis app kun je downloaden via Apple App Store en Google Play. Wil je een gedrukt exemplaar ontvangen, stuur dan een email naar informatie@f-ball.nl.

Meer informatie:
F. Ball
Bob van Wort

06-82812840
www.f-ball.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven