Falmec breidt uit naar andere keukendelen

Een jaar nadat Falmec zijn 40-jarige bestaan heeft gevierd kijkt het bedrijf naar de toekomst met een bedrijfsstrategie die erop gericht is de distributie op de internationale markten te vergroten. Een deel hiervan bestaat uit een uitgebreid assortiment van producten met het handelsmerk 'Life Inspired'.

Net als de afzuigkappen van Falmec zijn de producten in het nieuwe Water-assortiment gemaakt voor gebruik in de keuken. Zoals altijd zijn ze ontworpen om comfort, technologie en design in huis te halen.

Er zijn twee soorten producten in het Water-assortiment: spoelbakken en mengkranen. Zij verheffen het element van onschatbare waarde waarnaar de collectie is genoemd, net zoals de selectie keukenkappen dat doet met lucht.

Om een duurzame groei van het nieuwe assortiment te bevorderen, zal de distributie geleidelijk worden aangepakt. Het zal eerst worden beperkt tot bepaalde strategische markten en vervolgens wereldwijd beschikbaar worden gesteld. Het doel is de marktkansen van het bedrijf te vergroten zonder het huidige, gevestigde afzuigassortiment te verwaarlozen.

Lucht en Water zijn beide klassieke elementen, maar ze bewandelen verschillende wegen. De twee productselecties hebben enkele gemeenschappelijke kenmerken. Eerst en voorop is staal: een helder, stevig en duurzaam materiaal dat wordt gevormd tot kappen, wasbakken en kranen met enorm gevarieerde vormen en afwerkingen dankzij de productieknowhow en aandacht voor detail waar Falmec altijd om bekend heeft gestaan.Vanuit strategisch oogpunt helpt de Water-collectie een reeks keukenoplossingen af te ronden waarin afzuigkappen, kooksystemen en nu ook spoelbakken en kranen elkaar prachtig aanvullen. De zorgvuldig op elkaar afgestemde visuele en functionele selectie van hoog kaliber biedt onberispelijke kwaliteit en probeert Falmec's status als toonaangevende naam in de premium keukenmarkt te consolideren.

Meer informatie:
Falmec Nederland BV
Vennestraat 24
2161 LE Lisse (ZH)
+31 (0)252 74 50 99-
info@falmec.nl   
www.falmec.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven