Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe commercieel directeur bij Riho

Ronald Kloppenburg is aangesteld als commercieel directeur van Riho. Hij is eindverantwoordelijk voor de commercie van het sanitairbedrijf en lid van het managementteam. In samenwerking met het managementteam geeft hij vorm aan de (groei)strategie en worden er heldere sales- en marketingstrategieën gevormd. 



Daarnaast vertaalt hij de commerciële strategie naar concrete plannen. Ronald gaat internationaal leiding geven aan de verkoopmanagers in Duitsland, Polen, Hongarije, België, Tsjechië en Nederland. Ook is Ronald verantwoordelijk voor het (omni)channel beleid en de marketing, waarbij hij nauw samenwerkt met productmanagement, ICT en R&D. Ronald is ook zelf actief in de commercie met speciale aandacht voor de Key Accounts.

Riho is van oorsprong een Nederlandse organisatie en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationale speler in de sanitairbranche. Al bijna 40 jaar produceert en levert het bedrijf eigentijds sanitair.

Meer informatie:
Riho
www.riho.com

Publicatiedatum: