Nieuw elan bij familiebedrijf Ebru

Het afgelopen jaar stond bij Ebru in het teken van een re-branding. Op Maison&Objet zal Ebru de transformatie die het merk, maar ook de collectie heeft ondergaan, presenteren op haar compleet nieuwe stand, aan het internationale publiek.

Meer dan 40 jaar geleden begonnen de heer en mevrouw Gunaydin dit familiebedrijf, de vloerkleden die ze vanuit hun huis verkochten maken tegenwoordig nog steeds deel uit van de veelzijdige tapijtcollecties die Ebru wereldwijd aanbiedt. Het bedrijf groeide in twee generaties van een eenmanszaak uit tot een bedrijf met kernwoorden als passie, kwaliteit en service.Onder leiding van Yavuz en zijn moeder Fatma belooft 2023 een bijzonder creatief jaar te worden. Tijdens Maison&Objet Paris zullen drie nieuwe collecties, onder de namen Heritage, Signature en Elements worden gelanceerd.

Exclusiviteit, design, kwaliteit, handcraft en duurzaamheid zijn nog steeds de belangrijke pijlers bij het ontwerpen en samenstellen van de nieuwe collecties. Echter schept men met de concentratie op de nieuwe drie stijlwerelden meer duidelijkheid. Met deze nieuwe marktbenadering wordt eveneens een breder publiek aangesproken.


Signature, Elements  en Heritage.

Yavuz Gunaydin, Creative Director Ebru : “Wij ontwerpen veel zelf en in samenspraak met onze klanten. We vinden het leuk om traditie, innovatie en creativiteit te combineren. Vakmanschap en vakkennis vinden we belangrijk, dus alles wordt met de grootste zorg en door echt vakmensen gemaakt. Onze vloerkleden passen niet binnen één stijl. Ze passen zowel bij een landelijk, modern, eclectisch, klassiek of chic interieur. Dit jaar staat in het teken van creativiteit en focus bij Ebru. We hebben onze collecties herzien, voegen prachtige nieuwe collecties en designs toe en nemen afscheid van hetgeen niet langer meer bij ons past.

Voor de nieuwe collecties laat Ebru zich inspireren door de ontwikkelingen in diverse branches. “Natuurlijk houden we scherp in de gaten wat er in de fashion industrie gebeurd“, zegt Yavuz maar  “er ontstaan ook veel ideeën tijdens onze reizen en als we internationale beurzen bezoeken.” Bij Ebru draait het allemaal om persoonlijke en indivuduele invullingen van de wensen. “Momenteel is negentig procent van onze productie specifiek maatwerk.”

Ebru presenteert op Maison&Objet in Hal 6 - Stand G82-H81

Meer informatie:
Ebru
Kromstraat 7B
5341 JA Oss
+31 (0) 412 643134
info@ebru.nl
www.ebru.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven