Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cotap breidt Ambiant laminaat collectie flink uit: 22 verschillende decoren

De Ambiant laminaat collectie van Cotap wordt uitgebreid met maar liefst 22 decoren. De nieuwe referenties zijn verdeeld over de volgende kwaliteiten: Primaro, Lavanta, Livera, Cavalley, Viga Cavalley en een uitbreiding van twee kleuren aan de bestaande Ingelstad. Met diverse houtdessins en een visgraatpatroon zijn deze een toevoeging aan de laminaat collectie.



De nieuwe kwaliteiten zijn voorzien van een houtdecor in lichte kleuren en hebben een allover structuur. Waar de nieuwe kwaliteiten Lavanta en Cavalley een rustige uitstraling hebben is de kwaliteit Primaro iets meer uitgesproken met een robuuster decor. De Livera is iets donkerder van aard en heeft vanwege subtiele noesten een karakteristieke uitstraling.

Daarnaast voegt Cotap met de Viga Cavalley een gloednieuw visgraatmotief toe. Dankzij de warmtedoorlaatweerstand van slechts 0,06 m² K/W zijn de kwaliteiten perfect te combineren met vloerverwarming en -koeling. Daarnaast zijn de nieuwe laminaat vloeren door het sterke karakter zelfs geschikt voor intensief woongebruik en licht tot normaal projectgebruik.

Meer informatie:
Cotap
Oosterbrugstraat 27
8281 BT Genemuiden
038 385 1515
www.cotap.nl

Publicatiedatum: