imm cologne keert terug in januari

Meubelbeurs imm cologne zal volgend jaar zoals vanouds in januari plaatsvinden. Het vijfdaagse interieurevent staat gepland van zondag 14 tot en met donderdag 18 januari op het beursterrein van Koelnmesse in Keulen. Na de gedwongen onderbreking vanwege de pandemie en de imm Spring Edition in juni 2023, keert de Duitslands vakbeurs in 2024 terug naar de vaste data om het nieuwe interieurjaar in te luiden. 

Voordat het zo ver is, zal eerst de imm Spring Edition gehouden worden. De ogen zullen voor nu voornamelijk gericht zijn op het event dat plaats vindt van zondag 4 t/m woensdag 7 juni."In nauw overleg met de sector en de verenigingen die bij het evenement betrokken zijn, zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat imm cologne vanaf 2024 terugkeert naar de gebruikelijke data in januari", vertelt Gerald Böse, Chief Executive Officer van Koelnmesse. "Het begin van het jaar heeft altijd een unieke dynamiek, waardoor het de perfecte tijd is voor de industrie, de detaillisten en groothandel om bijeen te komen en samen de leefruimtes van morgen te ontwerpen."

Deze mening wordt gedeeld door Elmar Duffner, voorzitter van de Vereniging van de Duitse Meubelindustrie (VDM): "Wij zijn blij met deze vroege beslissing over de toekomstige data van imm cologne. De aankondiging zal de planning voor onze fabrikanten vergemakkelijken. Er is veel steun in de industrie voor een imm cologne in januari - het evenement staat al tientallen jaren vast op de kalender."

De reis gaat door
De reis die de beurs met de imm Spring Edition in juni is begonnen, wordt voortgezet. Exposanten en bezoekers kunnen in 2024 een nieuwe en vernieuwde imm cologne verwachten. Matthias Pollmann, Vice President Trade Fair Management for Furniture, Interiors and Design bij Koelnmesse, legt uit: "De bijeenkomst van belangrijke marktspelers biedt exposanten en bezoekers niet alleen uitstekende mogelijkheden om hun zaken uit te breiden en nieuwe contacten te leggen. Het is ook een kans om een actieve rol te spelen in het creëren van ideeën en het zetten van trends. imm cologne ziet haar toekomstige rol als aanjager van zowel industriespecifieke als externe onderwerpen die relevant zijn voor de hele wereld van interieurdesign."

Net als de imm Spring Edition is imm cologne specifiek ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van de vakbezoekers. Eindgebruikers zullen de beurs op uitnodiging kunnen bezoeken.

De imm Spring Edition: een vroeg zomerevenement in Keulen
Ook al kijken exposanten en bezoekers nu al uit naar de terugkeer van imm cologne over een jaar naar de gebruikelijke data, de organisatoren concentreren zich momenteel op de verfijning van het concept voor de imm Spring Edition. Over iets minder dan vijf maanden zal de speciale editie van het Interior Business Event haar deuren openen. De imm Spring Edition zal indruk willen maken als netwerkevenement voor de interieurbranche.

Meer informatie:
imm cologne
www.imm-cologne.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven