Villeroy & Boch komt met collectie vernieuwde design wastafels

De wastafels uit de O.novo serie van Villeroy & Boch zijn volgens de producent al jaren populair en te vinden in veel nieuwbouwprojecten. Naast het bekende rechthoekige design is er nu een vernieuwd ovaal design. Deze wastafel heeft een moderne uitstraling, is lichter van gewicht en doordat er minder keramiek voor de productie nodig is, is de wastafel duurzamer.

Met diverse geometrische vormen, afmetingen en montagemogelijkheden (wand, inbouw of opbouw) bieden de wastafels voor vrijwel elk project en elke ruimte de oplossing. Of het nu gaat om een compacte of een ruime badkamer.Vuilafstotende wastafels
De wastafels en fonteintjes zijn verkrijgbaar in twee kleuren; White Alphin en Pergamon. Optioneel zijn ze verkrijgbaar met CeramicPlus. Dankzij deze toplaag hechten vuil en kalk zich amper. Daardoor zijn de wastafels eenvoudig te reinigen zonder het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen. O.novo is een complete badkamercollectie met wastafels, fonteintjes, toiletten, functionele douchevloeren en ligbaden. Alle producten vallen op door hun ingetogen elegantie en functionaliteit.Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven