Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwjaarsborrel bij Nilson Beds in Amersfoort

Nilson Beds is 2023 van start gegaan met een bruisende nieuwjaarsborrel. Interieur-professionals vanuit het hele land waaiden, letterlijk en figuurlijk, binnen om de vernieuwde Nilson showroom te bewonderen.



De Nilson Concept Store is de afgelopen weken volledig gerestyled met diverse vernieuwde stijlkamers, collecties bedlinnen en plaids. Daarnaast werd slaapkamerconcept 'The Elements' van Monique des Bouvrie gepresenteerd. "De slaapkamer oogt elegant, natuurlijk en eigentijds, maar toch ook tijdloos", laat Nilson weten.



De showroom is aangevuld met de kunstcollectie van Margo van Erkelens van MVE Art. Margo gebruikt krachtige texturen en warme kleuren, die de stijlkamers van Nilson perfect aanvullen. "De catering was tot in de puntjes verzorgd. Ondanks het stormachtige weer, wisten veel Interieur-professionals hun weg te vinden naar Amersfoort." Een Nilson bed wordt op maat gemaakt met natuurlijke materialen en een luxe design. Elk bed wordt in Nederland met de hand gemaakt. Uniek in zijn soort en gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. 


De showroom in Amersfoort is gevuld met luxe stijlkamers en een Sleeplab, geopend van maandag tot en met zaterdag. Het team van Nilson staat hier klaar voor een compleet advies op het gebied van slapen & styling, om droomslaapkamers te realiseren.



Meer informatie:
Nilson Beds
Hanzeboulevard 26
3825 PH Amersfoort
+31 33 303 9850
info@nilsonbeds.nl
www.nilsonbeds.nl

Publicatiedatum: