Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maison&Objet vandaag van start

Vandaag tot en met maandag 23 januari 2023 opent Parc des Expositions haar deuren voor bezoekers van Maison&Objet in Parijs. Met 2338 exposanten en bijna 100.000 bezoekers heeft de beurs een internationaal karakter. Bezoekers kunnen zich laten inspireren voor de laatste trends op interieur gebied.



Ook 85 bedrijven uit Nederland en 113 uit BelgiĆ« zullen hun producten tentoonstellen in de Franse hoofdstad. Frankrijk is en blijft de hofleverancier met 996 deelnemers. Ook ItaliĆ« (314), Spanje (119), Denenmarken (96) en Duitsland (87) zijn sterk vertegenwoordigd. In totaal staan er exposanten uit 147 verschillende landen op de vakbeurs. 

Tegelijkertijd wordt er in het centrum van Parijs ook Maison&Objet in the City gehouden. Hier zijn decorateurs, ontwerpers, galeries, bijzondere modehuizen en ontwerpers te bezoeken. Het B2B-event in Parijs brengt 100 plekken samen, die deel uitmaken van het het Parijse ecosysteem van excellentie in decor.


Meer informatie:
Maison&Objet
www.maison-objet.com

Publicatiedatum: