Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sizland Dezign zoekt nieuwe showroom na vertrek uit ETC Design Center Europe

Afgelopen maandag was het de laatste dag in het ETC als exposant voor Hellen en Christel Nijland van Sizland Design. Op dit moment komen de zussen graag op locatie langs om de nieuwste collectie te laten zien. Toch zijn ze weer op zoek naar een nieuwe showroom.

Sizland Dezign is in 2020 opgericht door de zussen Christel en Hellen Nijland. Het bedrijf is distributeur van het Zweedse merk Zelected by Houze. Het assortiment bestaat uit een breed scala aan woonaccessoires en daarnaast verzorgingsartikelen, textiel en meubelen. De zussen openden vorig jaar september een showroom in het ETC Design Centrum in Culemborg.

Inmiddels zijn de dames op zoek naar een nieuwe locatie voor de showroom. "Zodat onze klanten onze gehele collectie in stijl, onder het genot van een kopje koffie, kan komen bewonderen." Mocht je een afspraak willen maken of bent je gewoon nieuwsgierig naar de laatste collectie? Neem dan contact op met Hellen via hellen@sizland.nl

Meer informatie:
Sizland Dezign
06 83067410
hellen@sizland.nl    
christel@sizland.nl   
www.sizlanddezign.nl