Groothandel Heditex exclusieve MeisterWerke-partner in Nederland

De Nederlandse groothandel Heditex wordt per 1 juli 2023 de exclusieve partner van MeisterWerke Schulte GmbH voor het merk Meister in Nederland. Vorige week is een overeenkomst tussen beide partijen ondertekend.

Meisterwerke, één van de toonaangevende Duitse fabrikanten van harde vloerbedekkingen, wand- en plafondpanelen, wil hiermee haar activiteiten op de Nederlandse markt consolideren en in de toekomst verder uitbreiden.


Meister-laminaat LD300.

"We zijn blij dat we in de toekomst samen met onze jarenlange partner Heditex de Nederlandse markt zullen bewerken en onze vertrouwensvolle samenwerking zullen intensiveren", verklaart sales manager Stefan Pföhler. "Nederland is een van onze centrale exportmarkten. Met Heditex hebben we een krachtige groothandel aan onze zijde die onze innovatieve en hoogwaardige producten al jaren met succes in de markt positioneert en zich ook in de toekomst op het premiummerk Meister zal richten."

Directeur Jasper Ringelberg van Heditex voegt hieraan toe: "Samen met Meister willen we onze groeistrategie in Nederland succesvol voortzetten en kijken we ernaar uit om nu exclusief de hoogwaardige vloer- en wandproducten op de markt te kunnen brengen.

Meer informatie:
Heditex
Arij Koplaan 18
3132 AA Vlaardingen
010 445 1100
verkoop@heditex.com
www.heditex.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven