Investering in marktaanwezigheid Duitsland

Nederlandse leverancier van maatwerkkasten op koers voor groei

Meer mankracht, meer aanwezigheid op beurzen en een nieuw ingerichte showroom in Bünde, Oost-Westfalen. Met deze en andere maatregelen willen Noteborn en de Deense schuifdeurenfabrikant KA Interiør hun marktpositie in Duitsland verder uitbreiden.

"We willen onze bestaande klanten in Duitsland in de toekomst een nog betere service bieden - en nieuwe klanten voor ons winnen. Om dit te bereiken hebben we ons een aantal doelen gesteld", legt Alain Janssen, Sales Manager bij Noteborn, uit. Personeelsuitbreidingen in de buitendienst moeten zorgen voor een optimale ondersteuning van de stationaire handel ter plaatse.


Het team voor het Duitse verkoopoffensief: Alain Janssen (sales Manager bij Noteborn), Kristian Bonde (CSO bij Noteborn) en Manfred Röse (CEO Noteborn - Consultant GmbH).

Hetzelfde geldt voor de respectieve marketing- en kantoorafdelingen in Heerlen in Nederland en Grindsted in Denemarken. Daarnaast richten Noteborn en KA Interiør zich op aanwezigheid op beurzen: de stands op Küchenwohntrends 2023 in Salzburg, Oostenrijk, in mei en op imm cologne 2023 in Keulen in juni zijn vast geboekt. Met het oog op de Küchenmeile A30 in september wordt momenteel in Bünde, Oost-Westfalen, een gemeenschappelijke showroom ingericht - die al in het tweede kwartaal als competentiecentrum voor de handel beschikbaar moet zijn.

Om hen te ondersteunen bij het bereiken van de doelstellingen hebben de twee ondernemingen Manfred Röse begin dit jaar aangetrokken als extern adviseur voor ten minste de komende twee jaar. Hij is al meer dan 30 jaar actief in de meubelverkoop, waarvan meer dan 25 jaar met zijn eigen verkoopagentschap in de premium en high-end sector.

"De huistrend zet nog steeds door op de Duitse markt en biedt een veelbelovende marktomgeving", aldus Alain Janssen. "Voor ons is dit de perfecte uitgangspositie om onze positie verder uit te breiden."

Meer informatie:
Noteborn
Heliumstraat 1
6422 PK Heerlen
045 535 7777
info@noteborn.nl
www.noteborn.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven