RSGA Design neemt aandelen over van vier interieurbedrijven

RSGA Design, het bedrijf achter Spectrum, Gelderland, Rietveld Originals en verlichtingsmerk Atelier Artiforte, heeft afgelopen maand 100% van de aandelen in voornoemde merken verworven. Alle operationele activiteiten zijn ondergebracht in RSGA Production & Services B.V. (voorheen Dutch Gelderland Group B.V.). Tegelijkertijd zijn Remco van der Voort en Cindy Verhoeven toegetreden als partners in RSGA Design.


Titus Darley, Remco van der Voort, Azad Haqiqi en Cindy Verhoeven.

RSGA Design ontwikkelt en beheert interieur- en designmerken met een bijzondere oorsprong. De merken Rietveld Originals, Spectrum, Gelderland en Atelier Artiforte produceren tijdloos en duurzaam design van meer dan 35 Nederlandse ontwerpers. De fabriek in Culemborg staat voor verantwoordelijke lokale productie, zorg voor de nabije omgeving en het milieu.

Deze ontwikkeling betekent ook dat de samenstelling van het managementteam verandert. Deze bestaat nu uit vier directieleden:

  • Titus Darley, Founder & CEO
  • Remco van der Voort, Sales
  • Azad Haqiqi, Operations
  • Cindy Verhoeven, Staff & Services

RSGA Production & Services B.V.
De transactie gaat ook gepaard met een naamswijziging van de operationele activiteiten: Dutch Gelderland Group B.V. heet voortaan RSGA Production & Services B.V. en verzorgt vanuit Culemborg de productie en alle ondersteunende activiteiten.

Meer informatie:
RSGA Production & Services B.V.
Industrieweg 15
4104 AP Culemborg
0345 - 620 130
info@gelderlandgroep.com
www.gelderlandgroep.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven