Graham & Brown lanceert op maat gemaakte fotobehangcollectie

Het behang- en verfmerk Graham & Brown heeft vier nieuwe dessins toegevoegd aan zijn op maat gemaakte fotobehangcollectie. Elk nieuw ontwerp is met de hand getekend in de eigen Design Studio, door een getalenteerd team van ontwerpers. De dessins, Congo, Grizedale, Kimono en Bloem, zijn allemaal geïnspireerd op de trendvoorspellingen voor 2023. Met deze op maat gemaakte behangcollectie haal je een echte muurschildering in huis.

Het Congo behang is geïnspireerd op de “Why on Earth trend”, het ontwerp is subtiel en verfijnd en toont een pittoresk oerwoudtafereel in diepe en aardse tinten. Het brengt een sereen gevoel van rust in elke kamer.

Synoniem met onze duurzaamheidsbelofte, zijn deze muurschilderingen vervaardigd met de planeet in gedachten. Elke rol wordt digitaal bedrukt met 100% hernieuwbare elektriciteit. Met de online ontwerptool kan elke muurschildering op maat worden afgedrukt in een op maat gemaakt formaat dat in elke individuele kamer past, wat zorgt voor minimale verspilling in snijresten. Deze muurschilderingen zijn geschikt voor elke kamer in huis en kunnen perfect worden gecombineerd met vier van de Graham & Brown verfkleuren en bijpassende jaloezieën of gordijnen.

Het fotobehang Grizedale is geïnspireerd op de bossen van het Lakeland die je vaak ziet in het Verenigd Koninkrijk. Dit is een rijk landelijk landschap dat doet denken aan de Britse seizoenen, beschikbaar in Green, Dusk, Dawn en Autumn, met zachte zonnige intervallen die door de bomen schijnen. Het op maat gemaakte Grizedale-behang geeft je huis een adembenemend uitzicht.

Bloem, daarentegen, is opnieuw vertaald uit het Nederlandse archief, het is een boeiende muurschildering die weelde uitstraalt. Rijk aan een intense geschiedenis behoudt Bloem Mood status en impact. Gevormd door een symfonie van kleur, worden scharlaken, violet en crème bij elkaar gehouden door een diepe antracietgrijze achtergrond. Het kan worden gebruikt als een statement in de woonkamer of slaapkamer of als een opvallend kenmerk en op het plafond worden geplakt.

Merk- en interieurexpert bij Graham & Brown, James Greenwood, geeft commentaar op de lancering:
Op maat gemaakt fotobehang is enorm in populariteit toegenomen 2022, de honger naar iets unieks voor in huis maakt Graham & Brown fotobehang op maat perfect. Onze nieuwe collectie fotobehang is geïnspireerd door de natuur, of dat nu dicht bij huis is met Grizedale, geïnspireerd door het grote Lake District, tot Bloem, geïnspireerd door de Nederlandse meesters. Of reis nog verder weg met de weelderige bladeren geïnspireerd op het Afrikaanse Congoof met Kimono, geïnspireerd op de Japanse flora. Ze zijn allemaal geïnspireerd op de schoonheid van de natuur en passen perfect bij onze 2023 trend ‘why on earth’.

Het fotobehang Kimono is geïnspireerd op Japandi-interieurs en biedt een essentie van luxe in huis. Kimono is een complex bloemenspoordesign, subtiel geverfd in een zachte pastelkleur. De kleurencombinatie Kimono Morning brengt een gevoel van rust en is de perfecte mix van verfrissing en ontspanning, geschikt voor woonruimtes of slaapkamers.

Al deze op maat gemaakte fotobehangen kunnen verder worden aangepast met vier verschillende beschikbare afwerkingen, afhankelijk van de gewenste look. Elke papierafwerking, vezelig, mica-vezelig, glad en stofeffect, biedt een belangrijk voordeel of kenmerk.

Meer informatie:
Graham & Brown
www.grahambrown.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven