Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DMW.NU toont opgezette dieren tijdens M&O

Van donderdag 19 tot en met maandag 23 januari 2023 neemt DMW.NU- Interior & Taxidermy voor de 16e keer deel aan de exclusieve en internationale interieurbeurs Maison&Objet in Parijs. Hier kunnen bezoekers de laatste en wereldwijde trends op interieur gebied ervaren.



DMW.NL nodigt iedereen uit om de stand te bezoeken en kennis te maken met het team en het exclusieve taxidermy assortiment. "Elke editie vernieuwen wij ons assortiment met bijzondere opgezette dieren en de mooiste opgezette vlinders voor in het interieur", laat het bedrijf weten. Verder meldt DMW.NL dat Taxidermy zeer populair is in de interieurwereld en wordt door vele internationale interieurontwerpers gebruikt om het interieur een speciale en unieke touch te geven. 

Alle dieren bij DMW.NL in de winkel zijn een natuurlijke dood gestorven in dierentuinen. Ze worden voor natuurmusea opgezet, of ze kopen ze in. Dit omdat dierentuinen het zonde vinden om de dieren weg te gooien. Nu blijven ze voor eeuwig bewaard en dankzij het taxidermy proces kunnen ze van dichtbij bekeken worden. "Wij zetten onder andere dieren op voor diverse natuurmusea, dierentuinen, interieurbedrijven, universiteiten, kunstenaars, etc."

DMW.NU- Interior & Taxidermy is van donderdag 19 t/m maandag 23 januari te bezoeken in Hall 5A, Stand Q82.

Meer informatie:
DMW.NU
www.dmw.nu

Publicatiedatum: