Twee nieuwe stoffen, tafel en zitmeubel

Jess geeft voorproefje voor Destination Design

Jess heeft in-house ontwerpers maar werkt ook samen met veel bekende ontwerpers in de branche om unieke designmeubels te creëren. Een goed voorbeeld hiervan is de chemie die er direct was tussen Jess en Sven Dogs, wat leidde tot een langdurige samenwerking en de creatie van de Curtis in 2022.

Dit jaar presenteert Jess twee nieuwe ontwerpen binnen de Curtis-familie, evenals een heleboel andere nieuwe en spannende elementen en stoffen voor andere collecties. Deze nieuwe designstukken worden gepresenteerd tijdens Destination: Design tussen 22 en 24 januari 2023.


Infinity Elements.

Twee nieuwe stoffencollecties
Jess breidt de collectie al vele jaren uit en dit jaar is dat niet anders. De uitbreiding van het assortiment bestaat uit twee nieuwe stoffencollecties - Verona en Milaan. Beide stoffencollecties bevatten zes nieuwe tinten, wat betekent dat er in totaal 12 nieuwe tinten aan de lijst worden toegevoegd om uit te kiezen.

De Verona bestaat uit stoffen met een warmere ondertoon, terwijl Milan een koelere ondertoon heeft. Deze kleuren zijn direct te bestellen voor zowel binnen- als buitencollecties, deze nieuwe tinten vormen een uitstekende aanvulling op ons huidige kleurenassortiment.
 

Curtis Chair.

Infinity
Ook de serie Infinity, ontworpen door Gijs Papavoine, wordt uitgebreid met een houten tafelelement. Deze tafel is multifunctioneel inzetbaar in verschillende settings. De tafel kan gebruikt worden als onderdeel van de bank door hem aan de bestaande Infinity elementen te bevestigen of als losse salontafel te gebruiken. De afmetingen zijn 1,80 bij 1,80 meter.

Maarten van de Goor, directeur van Jess, is al even enthousiast over het extra element dat aan deze collectie is toegevoegd: “Samenwerken met Gijs Papavoine is altijd geweldig en meedoen aan het creatieve ontwerpproces is heel bijzonder. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig als het gaat om onze Infinity. Dit modulaire ontwerp past in elke ruimte en is aanpasbaar, van de frames tot de stof en het leer, alle elementen kunnen worden aangepast aan jouw stijl en ruimte.”

Curtis-familie
Niet alleen de Infinity-familie wordt uitgebreid, ook onze Curtis-familie groeit. Vorig jaar werkte Jess samen met de gerenommeerde Sven Dogs Design Studio. Als resultaat van deze samenwerking introduceerden Sven Dogs en Jess de Curtis. Een strak, simplistisch en zacht ontwerp dat in elke ruimte past, het heeft opvallende naden en is te herkennen aan zijn fascinerende welvingen. Hij kan worden gebruikt als eetkamerstoel, bureaustoel, make-upstoel of als aanvulling op een andere kamer.

"Bij Jess streven we ernaar families van designmeubels te creëren om een ​​gevoel van samenhang in elke ruimte te benadrukken. Deze samenwerking met Sven Dogs leidde tot de creatie van de Curtis-eetbank en de Curtis-fauteuil", aldus Jess.

Meer informatie:
Jess
Ketelmeer 12
5347 JX Oss
0412 639 092
info@jessdesign.com
www.jessdesign.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven