Guided tours voor interieurarchitecten en -stylisten op Destination: Design

Op 22, 23 en 24 januari 2023 zijn interieur professionals van harte welkom bij vakevenement Destination: Design, In het Klokgebouw in Eindhoven presenteren 49 Nederlandse en internationale interieurmerken hun collecties meubels, stoffen, karpetten en verlichting. Om de noviteiten te leren kennen en te duiden zijn er voor interieurarchitecten en stylisten thematische guided tours.

Op zondag 22 januari geven Robert Thiemann (hoofdredacteur FRAME) samen met Laurens van ontwerpstudio DaphnaLaurens twee rondleidingen aan de hand van de thema’s duurzaamheid, welzijn en agiliteit. Evelien Reich (hoofdredacteur Elle Decoration NL) en Linda Lagrand van Lagrand Interiors leiden samen drie tours op maandag 23 januari.


Tours voor interieurarchitecten en stylisten (Foto: Simone de Geus).

Guided tours op zondag 22 januari
Tijdens de rondgang door het Klokgebouw wisselen Robert Thiemann van FRAME en Laurens van Daphna Laurens meningen uit over wat hen opvalt bij de getoonde interieurproducten met een focus op:
Duurzaamheid: materiaalgebruik, de manier waarop een product in elkaar is gezet en uit elkaar gehaald kan worden, mogelijkheden voor reparatie.

Welzijn en gezondheid: hoe dragen producten eraan bij dat mensen zich goed en comfortabel voelen? Zijn er mogelijkheden tot personalisatie? Draagt het materiaalgebruik bij aan de gezondheid?
Agiliteit: Nu we steeds meer thuis doen, en dat ook in kantoren en hotels het geval is, zoeken we naar wat dit mogelijk maakt: producten die meerdere gebruiksmogelijkheden en -momenten hebben.
 
Guided tours op maandag 23 januari
Evelien Reich van Elle Decoration NL en Linda Lagrand van Lagrand Interiors nemen je mee op ontdekkingsreis over de eventvloer van Destination: Design. Samen bespreken ze hun visie op het nieuws dat er te zien is.

Aanmelden guided tours
Per tour zijn er maximaal 25 plekken beschikbaar, de voertaal is Nederlands. Aanmelden voor een tour kan via deze link.
De tours worden op de volgende momenten aangeboden:

 • Zondag 22 januari
  • 13.00 uur
  • 15.00 uur
 • Maandag 23 januari
  • 13.00 uur
  • 15.00 uur
  • 17.00 uur

Openingstijden, locatie en tickets: 
Zondag 22 januari: 10.00 tot 18.00 uur
Maandag 23 januari: 10.00 tot 22.00 uur
Dinsdag 24 januari: 10:00 tot 16:00 uur

Kosteloos aanmelden voor Destination: Design kan via deze link.

Meer informatie:
Destination: Design
Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven
www.destinationdesign.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven