Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf neemt deel aan de komende VAKdagen in De Woonindustrie

'Bedconcept Magnitude laat toe om je hoogstpersoonlijke bed te creëren'

'Magnitude is het unieke bedconcept dat je toelaat je hoogstpersoonlijke bed te creëren. Jij stoffeert, jij stileert, jij combineert, zodat je bed je verwent zoals jij dat wil. Luxueus of minimaal, strak of royaal, cool of comfortabel, Magnitude inspireert en doet je wegdromen. Geef je over aan de luxe en de sensualiteit van Magnitude, handgemaakt, exclusief en Belgisch', meldt de Vlaamse beddenproducent. Het bedrijf heeft in De Woonindustrie een showroom en neemt deel aan de komende VAKdagen.



Magnitude moves
'De tijdgeest verandert onophoudelijk. Schoonheid vindt zichzelf telkens weer uit. Wat ons beweegt is vandaag anders dan gisteren. Magnitude houdt de vinger aan de pols en verandert mee. Je overgeven aan de nacht is een heerlijk zinnebeeld. Alles achter je laten, je laten wiegen door de armen van de slaap, wie houdt daar niet van? Magnitude maakt de droom opnieuw waar met een krachtige, hypnotiserende beweging. Een magnifieke danser gehuld in rood fluweel belichaamt het ritme van de nacht. Hij gaat op in een wereld van transformatie, van dag naar nacht, van omarmen naar loslaten. In fluweel, een materiaal dat staat voor luxe, touch en subtiliteit. Hij verenigt elegantie met kracht, sensualiteit met energie. In vurig rood, de kleur van passie, liefde en gevaar, een kleur die niemand  onbewogen laat. Magnitude beroert.'

Met Magnitude is de nacht helemaal van jou
'Vandaag stapt Magnitude de toekomst in, samen met jou.  De zeilen zijn gehesen, we zijn er helemaal klaar voor, storm is coming. Samen staan we aan de vooravond van een adembenemend avontuur. Met kennis en vakmanschap zoals steeds, maar ook met hernieuwde inspiratie. Voortaan gaan we onze passie delen. Met respect voor het verleden, met liefde voor de toekomst. The night is yours, the future is now. Deze nieuwigheden in de collectie onderstrepen dit adagio helemaal.'


Gentile bedomranding en hoofdbord met designpoot Tube.

Gentile hoofdbord en bedomranding
'Robuuste finesse. De nieuwe stof Grand Duke zorgt voor het stoere karakter van dit bed. Het zwevende hoofdbord Gentile maakt strakke belijningen "vriendelijk" en wordt altijd iets breder dan de boxspringmaat afgewerkt.
Door de combinatie met de Finesse box oogt het bed strak en modern, te meer nog door het gebruik van de nieuwe, bijna doorzichtige poot Tube en het nieuwe nachtkastje Tube. 
De combi met de aardse tinten van de plaid en het bedlinnen geven het geheel een warme aanblik.'


De nieuwe Donatello.

Donatello
'Comfortabel luieren. Met het Donatello hoofdbord creëer je in een oogwenk een droombed om zalig in weg te zinken of geruggesteund je lievelingsboek te lezen. Net daarom kregen de kussens van de vernieuwde uitvoering van dit hoofdbord extra vulling. Het nieuwe pootje Punto is sober en elegant en leidt de aandacht niet af van het bed. Finishing touch is de boxhoes waardoor je handig kan verbergen dat de boxspring eigenlijk uit 2 delen bestaat. De nieuwe stof Distressed met een super softe touch maakt het zalige gevoel compleet.'


Sella met boxspring Héritage afgeronde hoeken.

Sella
'Ode aan "Les feuilles mortes" van Yves Montand. Het bed trok een groen fluwelen jasje aan en het Sella hoofdbord in 2 delen zorgt ervoor dat dit extra large bed in alle kamers binnen kan. De boxsprings Heritage met afgeronde hoeken aan het voeteneinde laten het bed vriendelijker ogen. De poten werden onzichtbaar gemonteerd waardoor het bed lijkt te zweven. Super cute zijn de nieuwe nachttafels Bristol die in de stof Sogno extra aaibaar zijn.
Net 2 schaapjes die naast uw bed de wacht houden over uw slaap.

Meer informatie
LS Bedding
Bogaardestraat 228b
9990 Maldegem
België
0032 (0)50 72 99 70
www.magnitude.be 

Contact Nederland-Zuid:
Nard van Rozendaal
nard@lsbedding.com 

Contact Nederland-Noord:
Philip Pieterman
philip@lsbedding.com 

Publicatiedatum: