Fotoreportage Domotex 2023

Domotex, de vakbeurs voor tapijt en vloerbedekking, telde dit jaar iets meer dan 730 exposanten in acht hallen. Wonen360 bezocht (vrijwel) alle Nederlandse en Vlaamse exposanten en kwam met deze fotoreportage naar huis.


Klik hier om de fotoreportage te bekijken die Wonen360 maakte.

Opvallend was de geringe deelname van het aantal Nederlandse en Belgische bedrijven, maar onder andere Peter Kuipers van Rinos was na afloop toch opvallend positief gestemd. "Ik heb verschillende bezoekers c.q. bekenden gesproken die aangeven volgend jaar zeker terug te keren als exposant op Domotex", zo laat hij weten.


Klik hier om de fotoreportage te bekijken die Wonen360 maakte.

Nadat Domotex twee jaar op rij moest worden afgelast vanwege de pandemie, kon het handels-, innovatie- en trendplatform van de vloerensector vorige week de deuren weer openen voor vier bewogen dagen. Die stonden vooral in het teken van duurzaamheid, internationaliteit en bezoekerskwaliteit. Volgens de organisatie zijn exposanten, bezoekers en organisatoren er het allemaal over eens: 'Domotex 2023 was een doorslaand succes'.

"We zijn overweldigd door de positieve respons en de energieke geest van de Domotex van dit jaar. De sfeer in de hallen is zo super - zowel exposanten als bezoekers zijn verheugd om eindelijk weer samen te komen op hun vakbeurs om elkaar face-to-face te ontmoeten, ideeën uit te wisselen, nieuwe contacten te leggen en deals te sluiten", aldus Sonia Wedell-Castellano, Global Director Domotex. "Wat mij ook verheugt, is dat de kwaliteit van de bezoekers op de beurs uitstekend is. Het aandeel beslissers is immers 80%. Degenen die naar Domotex komen, komen met heel specifieke bedoelingen."

Op Domotex 2023 vormden de speciale show The Green Collection en het conferentieprogramma Domotex on Stage onder het leidende thema Floored by Nature het hart van het evenement - hier werd de trend van duurzaamheid opgevoerd en besproken. Het speciale gebied was populair bij architecten, interieurontwerpers en inkopers, zoals Joachim Stumpp, directeur van raumprobe, bevestigde. Bezoekers van de materialenshow waren vooral onder de indruk van "de verscheidenheid aan getoonde materialen en de bijbehorende mogelijkheden voor duurzaam design." 

Meer informatie:
Domotex
www.domotex.de 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven