Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Richmond Interiors zet volgende stap in de digitale wereld

Niet alleen in de fysieke wereld wil Richmond Interiors zich blijven verbeteren, ook online blijft het meubelbedrijf stappen maken. Zo komt de meubilairspecialist met een aantal filters op Instagram. Sinds begin januari hebben ze er hier vier van online staan. "We merken dat de vraag naar 3D en AR items toeneemt en we proberen daar op deze manier verder op in te haken", legt E-commerce specialist Marijn Abelmann uit. 


Marijn Abelmann, E-commerce specialist bij Richmond Interiors, en wandkast Hunter (rechts).

Voor de eerste vier items is er gekozen voor vier populaire Richmond producten: de Huxley Fauteuil, Indigo stoel, Ironville salontafel en de Hunter wandkast. Voor nu is het een kleine greep uit de uitgebreide collectie, maar hier zal het niet bij blijven. "In de toekomst gaan we nog veel meer AR filters plaatsen op Instagram", vertelt Marijn, "zodat de mensen de Richmond collectie thuis alvast kunnen ervaren."


Huxley Fauteuil.

Voor de AR filters en 3D-items werkt Richmond Interiors nauw samen met Colijn-IT. Het bedrijf uit Goes staat onder andere bekend als automatiseerder van de woonbranche met haar softwarepakket iONE, waarmee alle bedrijfsprocessen geautomatiseerd kunnen worden. In een eerder gezamenlijk interview met Ruben Colijn en Lex Tiggeler werd al duidelijk dat de samenwerking geïntensiveerd wordt.  "Er zijn genoeg raakvlakken tussen Colijn en Richmond", zei Ruben destijds. "Beiden bedrijven willen de klant en eindgebruiker vooruit helpen. We kunnen van elkaar leren."



Zelf de filters ervaren? Op het Instagram-account @richmondinteriors kan je het zelf proberen. Door op de drie sterretjes (zie hierboven) te klikken kan je één van de vier filters kiezen. Door vervolgens op een plat oppervlak op ‘plaatsen’ te tikken, wordt het meubel geplaatst.

Meer informatie:
Richmond Interiors
Butter 17
1713 GM Obdam
+31 (0) 226 450 846
info@richmondinteriors.nl
www.richmondinteriors.nl

Colijn IT
Amundsenweg 6
4462 GP Goes
+31 (0)113 236 000
info@colijn-it.nl
www.colijn-it.nl
www.iONE360.nl