Mecam Group klaar voor inkoopdagen Beusichem

Fedor Lange: "De handel blijft op niveau en algemene indruk is positief"

Nu het beursseizoen weer in volle gang is, komen ook de inkoopdagen van Meubelhart Beusichem steeds dichterbij. In het hart van Nederland zal ook Mecam Group een reeks aan noviteiten tentoonstellen aan de bezoekers. Van de zeven label's zal voornamelijk DFM extra uitgelicht worden door de zitmeubelfabrikant.

"Zeker", antwoord Fedor Lange als hem gevraagd wordt of er veel nieuws te zien is. "Dat is altijd erg belangrijk tijdens een event zoals de inkoopdagen in Beusichem. Het maakt de ondernemer uiteraard weer nieuwsgierig en geeft ook een reden om iets nieuws te kopen voor in de winkel." Bezoekers kunnen onder DFM een aantal nieuwe modellen verwachten, zoals de Valdado. "Tegelijktijdig werken wij door met de organische modellen zoals het model Vitale."


Fedor Lange en het nieuwe model Valdado.

Verwachtingen Meubelhart Beusichem 
Fedor verwacht dat de verplaatsing van IMM Cologne ervoor zal zorgen dat Meubelhart Beusichem een boost zal krijgen. "
Wij zijn positief over de komende inkoopdagen zeker nu Keulen verplaatst is en de handel toch redelijk op niveau blijft op dit moment. Wisselende berichten zijn er altijd, maar onze algemene indruk is dat de meeste ondernemers positief zijn."

Het Meubelhart is de ontmoetingsplek voor leveranciers en professionele inkopers en/of winkeleigenaren. Het aanbod verdeeld zich over twee locaties, Expo en Hal 12-14. Mecam Group is terug te vinden in de Expo, waar ze een permanente showroom hebben. Samen vormen deze locaties het bruisende Meubelhart met een diversiteit aan exposanten. De sfeer is ongedwongen en gastvrij, onder het genot van een hapje en een drankje.


Model Vitale.

Positieve ontwikkelingen zetten door
Deze positieve sfeer is ook binnen Mecam Group aanwezig. Er wordt namelijk met een goed gevoel terug gekeken om het afgelopen jaar. "
De positieve ontwikkelingen van 2020 en 2021 hebben zich ook doorgezet in 2022. Daarnaast hebben wij onze collectie in 2022 kunnen uitbreiden met een aantal goed lopende modellen." Om deze koers voort te kunnen zetten zal er dit jaar gefocust worden op verbetering binnen de eigen organisatie. "Er blijft namelijk altijd ruimte om dingen beter, sneller en efficiënter te doen", vult Fedor aan.

Totaalpakket
Tegelijkertijd beseft Fedor zich ook dat dingen soms een beetje goed moeten vallen op het juiste moment. "De grootste uitdaging zit bij ons in de eetkamerstoelencollectie die we in Brussel 2022 hebben gepresenteerd. Hopelijk kunnen we een mooie collectie uitrollen waardoor het totaalpakket bij DFM een feit is." Van banken, fauteuils, bijzetfauteuils, relaxfauteuils en eetkamerstoelen, alles is dan bij DFM verkrijgbaar. "Dit gaat zeker een toegevoegde waarde zijn voor veel ondernemers", besluit Fedor.

Op 30 & 31 januari en 6 & 7 februari 2023 zal de voorjaarseditie van Meubelhart Beusichem plaatsvinden. De openingstijden zijn maandag van 10.00 tot 20.00 uur en op dinsdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Meer informatie:
Mecam Group
Vilvertstraat 11
3650 Dilsen-Stokkem
+32 (0)89 79 82 99
info@mecamgroup.be
www.mecamgroup.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven