Vanaf vandaag klaar voor pre-order

Good&Mojo zet flinke stap richting plant-based verlichting met Urban twist

Wanneer it's about RoMi enkele duurzame lampen in de collectie bracht, vroegen ze zich af of ze niet een gehele duurzame collectie konden opzetten. Na een aantal jaren experimenteren werd in 2015 een compleet nieuw merk gelanceerd: Good&Mojo. Een Nederlands verlichtingsmerk waarvan de producten gemaakt zijn van duurzame materialen. De inspiratie wordt gehaald uit de natuur —  zo zijn de lampen vernoemd naar rivieren, bergen en andere mooie natuurgebieden.Met de nieuwe collectie heeft Good&Mojo een grote stap gezet richting plant-based verlichting met een Urban twist. De collectie bestaat uit strakke spots, stijlvolle hanglampen en lampvoeten in zwart en wit, gemaakt van plant-based materialen. Een goede match met hun eigentijdse lampenkappen. Bekijk hier de nieuwe catalogus.

De collectie bevat een breed scala aan kleinere lampen - perfect voor kleine huizen. Klein van formaat, groots in charme. De tiny home-beweging heeft een kleinere ecologische voetafdruk en een vereenvoudigde manier van leven. De plantaardige verlichting draagt ​​bij aan die filosofie.

"Good&Mojo is altijd een natuurlijke, zachte lijn geweest, deze is nu iets meer stads geworden door meer zwart en wit toe te voegen. Urban meets nature", aldus Rob van Dijk, mede oprichter. Pre order
De nieuwe collectie komt medio februari binnen maar is nu al beschikbaar voor pre order. Nog geen klant van Good&Mojo? Maak nu een account aan via de volgende link.


Showroom
Iedere maandag ben je van harte welkom op de Woonindustrie in Nieuwegein, stand nummer C016 & C084. Kom je liever op een andere dag? Maak dan een afspraak via hello@goodandmojo.nl.

Meer informatie:
Good&Mojo
+31 20 330 58 70
hello@goodandmojo.nl
www.goodandmojo.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven