BNS Crisp zet in op ondernemerschap 2.0 en organiseert Masterclass Pinterest Power

Voor BNS Crisp staat de ontwikkeling van haar leden en het vakgebied op één. Daarom zetten zij dit jaar volop in op ondernemerschap 2.0 en inspireren en ondersteunen interieurprofessionals hiermee om bezig te gaan met het online performance. Zij trappen dit jaar dan ook af met de lancering van de masterclass-serie Pinterest Power. Aanstaande dinsdag 17 januari is de kick-off van dit programma in de vorm van een Meet & Greet met Pinterest-expert Jody Hagendoorn.Waarom Pinterest
Naast dat je op Pinterest de mogelijkheid hebt om je gerealiseerde projecten langdurig zichtbaar te maken en zo bij te dragen aan de online performance is Pinterest vooral ook de grootste visuele zoekmachine ter wereld. Mensen die bezig gaan met hun interieur gebruiken Pinterest veelvuldig om inspiratie op te doen en verzamelen afbeeldingen op hun pinboards. Hoe leuk is het als een van jouw gerealiseerde projecten de inspiratie biedt voor iemand die nog mag starten met de verbouwing of herinrichting van haar huis, winkel of kantoor. Zeker wanneer ze vanaf die inspiratie-pin met slechts een klik op jouw website belanden; dat is misschien wel de grootste kracht van Pinterest. En hoe je die volledig kunt benutten leer je in zes online sessies. 

“Pinterest wordt door veel (retail)merken, interieurontwerpers en -stylisten nog steeds onderschat maar is de enige visuele zoekmachine en misschien wel het social media-kanaal dat de beste commerciële kansen biedt. Een andere mooi bijkomstigheid is dat dit online kanaal minder vluchtig is. Een pin heeft een levensduur van 3,5 maand tot jaren. Mijn advies: start vandaag nog met je te verdiepen in dit online-kanaal en doe er je voordeel ermee,” aldus Carin Frijters, voorzitter BNS Crisp.
 
Ondernemerschap 2.0
BNS Crisp wil haar leden informeren en inspireren over alles dat relevant is om het vak goed uit te kunnen oefenen. Daar hoort naast de vakinhoudelijke kennis ook een stuk ondernemerschap bij. Want hoe zet jij jezelf in de markt, hoe kun jij je onderscheiden of hoe zorg jij dat jouw potentiële opdrachtgevers jou kunnen vinden. In dat kader zijn we vorig jaar gestart met een serie Masterclasses onder de naam Empower Yourself. Dit jaar breiden we dit aanbod verder uit met onder andere onze Masterclass-serie Pinterest Power die start op 7 februari en 4 april.
 
Samenwerken met de expert
BNS Crisp vindt het belangrijk om samen te werken met experts die echt meerwaarde kunnen leveren voor de leden. Jody Hoogendoorn is zo’n expert. Zij heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring als marketing- en communicatiespecialist en is een ‘early adaptor’ als het gaat om Pinterest; ze volgt al sinds het ontstaan alle ontwikkelingen op de voet. En last but not least, Jody kent de woonbranche als geen ander. 
 
Op 17 januari organiseert BNS Crisp een Meet & Greet met Pinterestexpert Jody Hogendoorn? Hier kun jij je prangende Pinterest vragen stellen, geeft Jody de eerste tips en trucs en hoor je wat je kunt verwachten tijdens de 6-delige online Masterclass Pinterest. Wil je hier fysiek of digitaal bij aansluiten? Bekijk dan in de agenda van BNS Crisp alle informatie en meld je aan. Kun je er de 17e niet bijzijn? Op  6 maart organiseert BNS Crisp nog een tweede Meet & Greet. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven