Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Walking' bank wint dit jaar zijn tweede designprijs

De Walking Bench uit de Rottet collectie van architect en interieurontwerper Lauren Rottet heeft weer een prijs in de wacht gesleept, dit keer een Good Design Award . Eerder dit jaar behaalde de bank een topplaats bij de NYCxDesign  Product Design Awards 2022.

De Good Design Awards erkennen de beste nieuwe producten die jaarlijks worden uitgereikt door The Chicago Athenaeum in samenwerking met het European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies. Opgericht in Chicago in 1950, is het een van de oudste ontwerpprogramma's in zijn soort. Dit jaar ontving het museum een ​​recordaantal inzendingen van een internationale lijst van topfabrikanten en industriële, product- en grafische ontwerpbureaus uit 55 landen.

"Ik ben heel blij met deze erkenning en wil de jury van dit jaar samen met de ontwerpgemeenschap bedanken", aldus Rottet.

Bron: FurnitureToday

Publicatiedatum: