Behang- en verfspecialist in Haarlem verhuist naar nieuwe locatie

Zaterdag 14 januari meldde Veerle Preyde, eigenaar van 'De Mooiste Muren' dat ze de laatste dag heeft in de Gierstraat te Haarlem.

''Morgen de laatste dag in de Gierstraat, om 13.00 sluiten we de winkel zodat we ons kunnen voorbereiden op de verhuizing. Met gemengde gevoelens verlaten we de straat waar we bijna 13 jaar gezeten hebben, zin om het nieuwe avontuur te beginnen in de Zijlstraat.''

''Onze beide pandjes in de Gierstraat zijn weer beschikbaar voor nieuwe ondernemers. Mocht je belangstelling hebben neem dan gerust contact op.''

''Hieronder het plan voor de nieuwe winkel:''

Over:
Luxe Behang Online
De Mooiste Muren is niet zomaar een webwinkel. Het is een inspiratieplek voor iedereen die zijn of haar ideale interieur wil verwezenlijken met luxe behang. Van strak en modern tot extravagant en klassiek; iedere stijl is toepasbaar! 

Design en luxe behang in Haarlem
De webshop toont een selectie van de totale collectie die in de fysieke winkel in Haarlem te bewonderen is. Mocht u er online niet uitkomen of een specifieke vraag hebben, neem dan gerust contact op met de professionele medewerkers van de winkel. 

Meer informatie:
De Mooiste Muren
www.demooistemuren.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven