ABB interieurs en FIXX Totaalbouw in handen van nieuwe generatie

Vanaf eind 2022 is Roy Assink eigenaar van ABB interieurs en FIXX Totaalbouw. Tijdens een officieel moment in het bijzijn van al het personeel heeft vader Johan Assink symbolisch het stokje, een baton met een gouden strik, overhandigd aan zijn zoon Roy. Een nieuwe generatie staat nu aan het roer van de twee bedrijven. “Er staan twee stabiele ondernemingen aan de basis, we gaan er een mooie toekomst van maken met een sterk team!”

De twee bedrijven zijn ondergebracht in een fraai bedrijfspand op een mooie zichtlocatie aan de Markenweg 7 aan de rand van het bedrijventerrein Hofskamp-Oost I in Varsseveld. De werkplaatsen zien er schoon, strak en overzichtelijk uit. Boven zijn de kantoren waar de lijnen kort zijn, transparant, ideaal voor snel overleg. “Van directie tot afdeling verkoop, ontwerp en administratie, we kunnen snel schakelen. Dat werkt heel fijn en makkelijk”, aldus Roy.Johan Assink begint in 1994 met Delta Bouw en zag een sterke combinatie tussen bouw- en interieurbouw. In 1998 richtte hij ABB Interieurbouw (later ABB interieurs) op en in 2012 richtte hij samen met zijn zoon Roy FIXX Totaalbouw op.

Roy heeft aanvankelijk de ambitie om in de verkoop te gaan en heeft daarom met goed gevolg een opleiding richting verkoop, handel en economie gevolgd. “Ik groeide op met het bouw- en interieur bedrijf van mijn vader en raakte daardoor besmet met het “bouw virus”! Op mijn achttiende besloot ik de overstap te maken naar een bouwopleiding. Gelijktijdig heb ik bij diverse kleine en grote bouwbedrijven in de regio gewerkt op de bouw als timmerman, assistent uitvoerder, uitvoerder en later op kantoor als calculator, werkvoorbereider & projectleider. Het is erg handig dat ik op de werkvloer ben begonnen. Zo leer je alle facetten van het vak. Ben nog altijd graag van A tot Z betrokken bij de projecten. Dat wil ik ook zo houden, want we hebben immers een mooi dynamisch vak!”

Met ABB interieurs, komt echt karakter binnen. Daarmee bedienen wij onze opdrachtgevers in Nederland maar ook daar buiten, onlangs hebben we nog een project op Ibiza gerealiseerd. “Ons specialisme is hoofdzakelijk maatwerk in het luxere segment. Maar in feite is bij ons alles mogelijk”, vertelt Roy. Hij vervolgt: “Met FIXX Totaalbouw zijn we thuis op ieder bouwterrein, we bieden het complete plaatje, nieuwbouw en verbouw en de complete turn-key inrichting ervan. Wat we zelf niet in huis hebben besteden we uit aan onze co-makers waar we heel prettig mee samenwerken. Onze kracht is dat we afspraken nakomen, betrouwbaar zijn en kwaliteit leveren. Dat spreekt zich rond, daarom komen klanten graag bij ons terug. Mond tot mond is de beste reclame…”

Tekst: Karin Stronks

Meer informatie:
ABB interieurs
www.abbinterieurs.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven