Ptah trekt in bij Berden Mode & Wonen

Na een periode van 14 jaar gaat Ptah in Tegelen beginnen aan een nieuw avontuur. "Zoals jullie wellicht weten verzorgt Ptah al een aantal jaren de kunstcollectie bij de woonfilialen van Berden Mode & Wonen in Sittard, Heerlen en Venlo", laat Jacqueline Hermsen weten op LinkedIn.

Begin 2022 ontstonden er plannen om deze samenwerking verder te ontwikkelen. Een win -win situatie creëren op één locatie.
In dezelfde periode bleek er ook interesse te zijn in het pand in Tegelen.Jacqueline vervolgt: "We zullen afscheid gaan nemen van een prachtige locatie waar we al die jaren ontzettend plezierig hebben gewerkt. Een plek waar we veel en fijne klanten hebben ontmoet en fantastische evenementen hebben georganiseerd. Mooie woningen en bedrijfspanden werden vanuit deze locatie ingericht, samenwerkingen kwamen hier tot stand en prestigieuze concepten werden bedacht."

De volgende fase
Medio voorjaar zal Ptah de galerie voortzetten in het pand van Berden Wonen aan de Nijmeegseweg in Venlo. "Geheel zelfstandig met de service en kwaliteit zoals jullie die van ons gewend zijn maar dan in een ander jasje." De showroom is een van de woonzaken die het familiebedrijf al jaren voert. Van Dutch design tot een Scandinavisch tintje. Alle grote merken zijn hier gehuisvest.

"Met hun ervaren team van interieurspecialisten zullen wij nauw gaan samenwerken. Om jullie en ook de Berdenklant het warme gevoel te geven wat je als klant graag ontvangt. Tevens zal er in de woonfilialen van Heerlen en Sittard een collectie geselecteerd door Ptah te zien blijven", besluit Jacqueline.

Meer informatie:
Ptah
077 – 323 00 78
06 – 250 360 15
info@ptah.biz
www.ptah.biz


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven