Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PTMD Luxury Living introduceert een nieuw presentatiedisplay voor de kerstcollectie 2023

De kerstcollectie van PTMD Luxury Living blinkt ook in 2023 uit binnen het gehele assortiment. De collectie met een grote variatie aan onder meer kersthangers, aluminium schalen, keramieken potten, lantaarns en artificiële kersttakken wordt steeds verder uitgebreid. Nieuw dit jaar zijn de LED-kerstkaarsen en de presentatiedisplays voor op de winkelvloer.





De nieuwe presentatiedisplayszijn ontworpen voor de presentatie van kersthangers. Het ontwerp is er in twee varianten en doet denken aan een etagère met de halfronde bakken in zowel 2-laags als 3-laags. Het display is in de kleur brons dat een warme ondertoon biedt voor iedere kerstaccessoire. De kersthangers kunnen aan de stang middels haakjes worden getoond.
De bakken bieden ruimte de kersthangers op voorraad te leggen en op een aantrekkelijke manier beschikbaar te maken voor de klant. 

De voorverkoop van de kerstcollectie is gestart op 1 januari jl. en is gepresenteerd in het Style Centre in Aalsmeer. In de voorverkoopperiode kan de collectie met een aantrekkelijke korting
worden ingekocht. Einde zomer worden de orders geleverd.



Over de collectie Kerst 2023
De collectie laat zich indelen in 4 verschillende trendstijlen.
EARTHY TONES
Een stijl met aardse, maar toch warme sferen is Earthy Tones. Het bestaat uit de kleuren amber, antraciet en bruin met als tegenhanger een warme crème wit. Het gebruik van materialen als hout, draadstaal en marmer in de kersthangers en -ornamenten maken het een stoer en toch chique geheel.
LUXE PURE
Een stijl met als basis crème wit en taupe in combinatie met een luxe en feestelijke gouden finish. Het goud in de collectie is in nuances toegevoegd van licht naar donker. Hierdoor komt ook de kleur brons in de kersthangers en in de potten prachtig tot zijn recht.
CLASSIC BOTANICAL
De stijl Classic Botanical laat de klassieke kerstkleuren rood en groen terugkomen in de accessoires. Ook hier zien we brons in wijnkoelers of lantaarns, naast windlichten van goudkleurig glas. Besneeuwde kersttakken zijn onmisbaar als inspiratie voor mooie items. Want topstukken zijn wel de handgeblazen vazen met een kleurvariatie van crème wit en matgroen.
LAVENDER CREAM
Geeft kleur aan de kerst door accessoires in violetpaars en lila met als ondertonen antraciet en crème wit. Een prachtige collectie van glas, keramiek en nieuwkomers van papier-maché

30 jaar!
Dit jaar bestaat PTMD Luxury Living 30 jaar! Met een passie voor vernieuwing en vakmanschap reist PTMD, sinds 1992, de hele wereld over om lifestyle producten met een uniek karakter te creëren.Door de unieke samenwerking van creatieve kunstenaars, vakbekwame producenten en een netwerk van gepassioneerde winkeliers brengen we steeds een verrassende collectie voor ieder interieur.
De collectie bestaat uit verlichting, potten, glaswerk, meubels, textiel, kunstbloemen, (wand)decoratie en andere accessoires. PTMD Luxury
Living brengt meerdere collecties uit per jaar.



De collecties worden gepubliceerd in een reeks catalogi. Deze zijn zowel digitaal als in print verkrijgbaar. Ga hiervoor naar de website
www.ptmd.nl of mail naar info@ptmd.nl  om een afspraak te maken met uw adviseur.

Meer informatie:
PTMD Style Centre
Braziliëlaan 22
1432 DG Aalsmeer
info@ptmd.nl   
www.ptmd.nl 

Publicatiedatum: