"Zorgvuldige keuzes in materialen, kleuren en ontwerp"

PTMD Luxury Living verfijnt de esthetiek in de collecties van 2023

Op 1 januari heeft PTMD Luxury Living de nieuwe voorjaarscollecties en de voorverkoopcollectie van kerst 2023 geïntroduceerd. Het Style Centre in Aalsmeer is wederom fabuleus vernieuwd. Wat opvalt in de collectie is de focus die is gelegd op de zorgvuldige keuzes in materialen en kleur. De kwaliteit staat naast het ontwerp hoog in het vaandel. Door hoge eisen te stellen aan het materiaalgebruik zoals keramiek, gegoten aluminium, leder en doorgekleurd glas vult PTMD de beleving van Luxury Living naadloos in.Uit te lichten accessoires zijn de weelderig grote spiegels, diverse zuilen van eikenhout, aluminium beelden en een uitgesproken kroonluchterlamp met glazen pegels aan sierlijke kettingen. Allemaal objecten die de allure brengen die we van PTMD gewend zijn. Een mooie toevoeging aan de potten zijn de grote ontwerpen welke gemaakt zijn van ambachtelijk keramiek met een prachtige, gezandstraalde afwerking. Daarnaast zijn de basispotten uitgebreid en, niet onbelangrijk, met aangescherpte prijzen.

De meubelcollectie is verrijkt met de nieuwe gecapitonneerde elementenbank Jidde. Ook de toevoeging van meerdere ontwerpen eetkamerstoelen maakt de collectie de moeite waard het Style Centre te bezoeken. De keuze van suèdeleer valt op voor kussens en poefs; dit geeft een sober chique uitstraling. De vloerkleden zijn uitgebreid met een hoogpolige 4.00 bij 5.00 meter afmeting in twee kleuren. Een logische uitbreiding door het brede aanbod van grote banken in de collectie.

Wel 100 soorten nieuwe voorjaarsbloemen zijn dit seizoen toegevoegd aan het doorlopende aanbod van hoge kwaliteit zijden bloemen en planten. Droogbloemen blijven ook dit voorjaar nog de trend. Binnen de kerstcollectie zien we kransen van gedroogde grassen, maar ook goudkleurig blad.
Het Style Centre in Aalsmeer is tijdens de show in januari en februari van zondag tot en met vrijdag te bezoeken. Maak een afspraak met uw adviseur of stuur een e-mail naar info@ptmd.nl. Vanaf maart bent u welkom tijdens kantooruren of op afspraak.Meer informatie:
PTMD Style Centre
Braziliëlaan 22
1432 DG Aalsmeer
info@ptmd.nl    
www.ptmd.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven