Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meet the editors, de nieuwste ontdekkingsplaats voor interieurtextiel:

"Afstappen van het typische beursgebeuren, in saaie grote hallen zonder ziel"

Na het verdwijnen van Interio hebben tien editeurs de hoofden bij elkaar gestoken om met een vernieuwend concept te komen om hun nieuwste collecties te presenteren. Na het verplichte uitstel door corona is het eindelijk zo ver: begin 2023 vindt de eerste editie van Meet The Editors plaats. Op 30 en 31 januari kan men terecht in het Verbeke Foundation om de nieuwste creaties te ontdekken van Aristide, Intede (Romo), Designs of the time, Alinee (Designers Guild), Wind, Vano, Porcher, Nobilis, Houles en Bruder. Twee weken later, op 13 en 14 februari, kan men terecht in Les Serres de BĂ©ronsart.



"Het was de bedoeling om af te stappen van het typische beursgebeuren, in saaie grote hallen zonder ziel", laat de organisatie weten. "We wilden onze klanten en iedereen die actief is in interieur in een aangenaam en verrassend kader kunnen ontvangen. Zo is er zelfs de mogelijkheid voor de kunstliefhebbers om een begeleid bezoek te brengen aan de kunstcollectie in het Verbeke Foundation." 

Ook wordt ervoor gekozen om om niet met tig exposanten te werken, maar met een beperkte groep die enerzijds een grote kwaliteit nastreeft en anderzijds elkaar goed aanvult. "Of zoals we het zelf benoemen op onze website: de nieuwe ontmoetingsplaats voor de kruisbestuiving van creativiteit, materie en kleur. Ontdek de nieuwste collecties van de editeurs in een boeiend en inspirerend kader", aldus een van de participerende leden.


Wil je langskomen, dan hoef je jou enkel in te schrijven via de website www.meettheeditors.be.

Meer informatie:
Meet The Editors
www.meettheeditors.be

Publicatiedatum: