Slaapboulevard Kwakernaat: dit zijn de 5 mooiste trends van deze winter

Slaapboulevard Kwakernaat deelt de vijf mooiste trends van deze winter. Natuurlijke, duurzame materialen, warme bruintinten en opvallend lila: kleur speelt onder andere een grote rol dit seizoen. "Omdat kleur de sfeer drastisch kan beïnvloeden, is het van belang de juiste te kiezen in jouw slaapkamer. Wij hebben de tinten en andere trends die je echt niet mag missen voor jou verzameld. Maak jouw slaapkamer klaar voor het najaar, thuiskomen was nog nooit zo fijn", begint Slaapboulevard Kwakernaat.


Auping, dekbedovertrek Balanced Lilac.

De Juiste mood met trendkleur Mauve
Slaapboulevard Kwakernaat vervolgt: "Zoals we net al kort aanstipten, zijn kleuren ontzettend belangrijk. Voor de algehele sfeer in huis, maar ook voor jouw eigen mood. Daarom beginnen we gelijk met een belangrijke trendkleur: mauve, een rustige, lichtpaarse kleur die met enorm veel andere tinten gecombineerd kan worden. Zo werkt het prachtig samen met neutrale warme tinten wat voor een kalme sfeer zorgt. Maar ook met wit, wat de algehele sfeer een stuk lichter en romantischer maakt. Gecombineerd met donkergroen geeft het een warme cosy herfstige sfeer, perfect voor dit seizoen.


At Home, dekbedovertrek Forever Flowers. 

Botanisch Paradijs
De botanische woontrend is al een tijdje hip en zal ook dit seizoen weer overal te zien zijn. Tover je huis om tot een botanisch paradijs door gebruik van planten en weelderige bloemenpracht. Dit seizoen combineer je de prints op jouw dekbedovertrek met de populaire uitgesproken kleur blauw en ga je mee met de trend. Deze jungle is een stuk makkelijker in gebruik: de planten kunnen best even zonder water", aldus Slaapboulevard Kwakernaat.

Lees hier het complete artikel met alle vijf de trends.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven