Van 13 tot 15 maart 2023 in Bad Salzuflen

Al 115 meubelfabrikanten hebben zich aangemeld voor Partnertage Ostwestfalen

Maart komt eraan: vanaf heden hebben zich al 115 meubelfabrikanten, verkoopbedrijven en merken aangemeld voor de Partnertage Ostwestfalen van 13 tot 15 maart 2023 in het expositiecentrum van Bad Salzuflen. En er zullen er zeker meer zijn die van de gelegenheid gebruik maken voor presentatie en uitwisseling. In beeld: input voor consumentenprijzen variërend van zelfbediening tot conventioneel.

Er wordt een breed scala aan producten gepresenteerd. Naast de reeds gemelde groep exposanten zullen nieuwe deelnemers zoals byLiving, DC Living, Done Beds, Emilia, FMD, Home Group, ID Furn, Inter Link, KREATIVE Furniture & Design, ManWah, Maxwill, Möbeltown en The Beds bijdragen aan de uitbreiding van het dienstenaanbod in 2023 van de Partner Days Ostwestfalen om opnieuw aanzienlijk uit te breiden. 

Het consumentensegment kampt momenteel met prangende vragen: hoe ontwikkelen de prijzen zich, hoe gedraagt ​​de consument zich, welke assortimenten zijn populair, welke reclame werkt, in welke richting evolueert de inkoopmarkt, hoe snel daalt de inflatie? De deelnemers aan de Ostwestfalen Partner Days 2023, die business en sfeer op een unieke manier combineren, houden zich bezig met deze en andere onderwerpen - een bouwsteen van het blijvende succes van dit evenement. “We kijken ernaar uit om onze handelspartners te ontmoeten, naar de informele uitwisseling en naar de constructieve bespreking van de komende uitdagingen. Trends en tendensen voor dit jaar zijn in maart te voorzien, het juiste moment om de ontwikkelingen te versnellen of juist tegen te gaan", stellen de initiatiefnemers.

De Ostwestfalen Partner Days 2023 zijn de eerste en beste kans voor het consumentensegment om de markt te veroveren en het zakelijke succes van het jaar te helpen bepalen. Op het internationale partnership event worden de Duitse, maar ook Europese topbeslissers uit de verkoopformaten voor consumentenmeubels verwacht.

"Het bedrijf vereist momenteel maximale inzet en maximale flexibiliteit", aldus de initiatiefnemers van de Oost-Westfalen Partner Days. "We blijven vol vertrouwen en vertrouwen op communicatie en partnerschap, want dan is er meer mogelijk!"

Meer informatie: 
Partnertage Ostwestfalen
www.partnertage-ostwestfalen.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven