Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ikea kondigt terugroepactie aan voor gevaarlijke spiegel

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: IKEA kondigt terugroepactie voor reparatie aan voor alle LETTAN spiegels met datumstempels t/m 2105 wegens afbrekend wandbeslag 
Veiligheidswaarschuwing en terugroepactie - IKEA dringt er bij alle klanten met LETTAN spiegel op aan om deze niet meer te gebruiken en gratis vervangend wandbeslag te bestellen.  

Klantveiligheid is altijd het uitgangspunt voor IKEA. Daarom kondigen we een terugroepactie aan voor reparatie van LETTAN spiegels met een datumstempel (te vinden op de achterzijde) voor en inclusief 2105 (jaar-week), vanwege het risico op het breken van wandbeslag. 

 IKEA ontwikkelt haar producten met behulp van een streng risicobeoordelings- en testprogramma om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan alle toepasselijke wetten en normen op de markten waar ze worden verkocht.  


De betreffende spiegel. 

Desondanks zijn er meldingen binnengekomen dat een deel van het beslag waarmee de LETTAN spiegels aan de muur zijn bevestigd, kapot is gegaan. Dit heeft ertoe geleid dat sommige spiegels onverwachts vielen. Daarom dringen we er bij alle klanten die een getroffen LETTAN spiegel bezitten op aan om deze niet meer te gebruiken en gratis vervangend wandbeslag te bestellen.  

Ga naar IKEA.nl/reserveonderdelen of neem contact op met IKEA op 050 711 1267 om het benodigde aantal vervangend wandbeslag met reserveonderdeelnummer 139298/1 te bestellen.   Wij vragen klanten voorzichtig te werk te gaan bij het demonteren van de LETTAN spiegel en de instructies te volgen in onderstaande PDF.

IKEA verontschuldigt zich voor het eventuele ongemak en bedankt alle klanten voor hun begrip. 

Bron: Ikea

Publicatiedatum: