Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
By Hilton hotel in Nederland

Studio Piet Boon gaat interieur ontwerpen van eerste Curio Collection

''Met trots kunnen wij mededelen dat wij de opdracht hebben gekregen om het gehele interieur te ontwerpen van het eerste Curio Collection by Hilton hotel in Nederland,'' meldt de interieur studio in een bericht.

Het hotel is gevestigd in een 14e - eeuws kasteel genaamd 'Kasteel Gemert Eindhoven', dat een ingrijpende renovatie zal ondergaan om het te transformeren tot een vijfsterren 'high-end domein van fascinatie' voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. ''Ons team van ontwerpers zal alle 56 kamers, 2 restaurants, een bar, een overdekte vergaderruimte, een grote evenementenruimte buiten en de spa- en wellnessruimtes, waaronder een binnenzwembad, vormgeven.''

''De ontwerpbenadering van Studio Piet Boon probeert een eigentijdse esthetiek vast te leggen, geïnspireerd door de rijke culturele geschiedenis van het kasteel. Onze sterke wortels in residentieel ontwerp stellen ons in staat gastvrije en intieme kamers te creëren, voor elke lengte of elk doel van het verblijf van een reiziger. ''

Er is gekozen voor een warm materialenpalet van natuurlijke tinten om een ​​sfeer te creëren waarin gasten zich op hun gemak zullen voelen. Door middel van extra grote loungebanken wordt een subtiele verbinding met het buitenleven gecreëerd, met uitzicht op de kasteeltuinen, met behoud van een gevoel van intimiteit en comfort. De identiteit van het hotel wordt versterkt door designaccenten, maar ook door verfijnde detaillering, styling en kunst.

Kasteel Gemert Eindhoven, Curio Collection by Hilton zal naar verwachting gasten verwelkomen in 2024.

Meer informatie:
Studio Piet Boon
www.pietboon.com 

Publicatiedatum: