Robuust Amsterdam introduceert nieuwe collectie SLIDE

Robuust Amsterdam luidt een nieuw jaar in met een nieuwe collectie; SLIDE. Het Nederlandse interieur merk introduceert nieuwe, duurzame designs met zachte vormen. Een spel van cirkels en rechte lijnen met verbindingen die makkelijk in elkaar worden geschoven en hierdoor een sterk geheel vormen.

Bedframe °03
Bedframe °03 bestaat enkel uit slank maar stevig plaat- staal met poedercoating en is gevormd met rechte lijnen en subtiele rondingen. Door een slimme gedetailleerde hoekverbinding schuiven de onderdelen eenvoudig in elkaar en vormen zo een sterk geheel. Naast het bedframe passen de nachtkastjes, een verfijnd object dat ruimte biedt voor jouw belangrijke spullen om heerlijk naast in slaap te vallen. Het nachtkastje bestaat uit enkel 4 losse platen die je makkelijk in elkaar schuift.

Cabinet °01
''Maak kennis met onze nieuwe Cabinet °01, een multifunctioneel design opbergmeubel. Gevormd uit slank maar stevig plaatstaal met rechte lijnen, subtiele rondingen en een matte poedercoat afwerking. Door de gedetailleerde ‘’stitch’’ verbinding wordt de kast zonder verbindingsmiddelen in elkaar gezet. De voorkant druk je gemakkelijk in en valt daarna langzaam open.''

De Cabinet °01 heeft eindeloos veel mogelijkheden; een dressoir, tv-meubel, een opbergbank voor aan het voe- teneinde, een opbergkast voor in de hal. Een stijlvolle toevoeging aan iedere ruimte. Voeg aan de Cabinet °01 het zitkussen toe. Deze add-on past perfect op het zitgedeelte en transformeert de kast om tot een bankje.

Shelf °02
Shelf °02 is onze nieuwe modulaire design wandplank. Een elegant design, waarbij functionaliteit en elegantie hand in hand gaan. Ontworpen voor jouw ruimte, klein of groot. Combineer de onderdelen en varieer van breed tot smal, de mogelijkheden zijn eindeloos. Shelf °02 bestaat uit massieve eiken planken in twee tinten die ondersteund worden door elegante metalen dragers. De dragers zijn gepoedercoat in verschillende kleuren en hebben een geometrisch design.

Design voor het leven
''Wij ontwerpen tijdloze interieur essentials voor een moderne levensstijl. Minimalistische ‘investment pieces’ met de focus op kwaliteit en duurzaamheid. Gemaakt in Nederland van circulaire materialen om een leven lang van te genieten.''

Meer informatie:
Robuust Amsterdam
www.robuustamsterdam.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven