Driedaagse event Hausmesse bij het Anker

Jeffrey Koster: ''We halen Keulen gewoon naar Druten!''

Vanaf zondag 15 januari a.s. is het HAUSMESSE bij het Anker. Gedurende dit 3-daagse event staat er weer een prachtige collectie van het Anker en haar partners klaar voor klanten en belangstellenden.

Jeffrey Koster van het Anker licht toe: “We vinden het ontzettend jammer dat de beursorganisatie in Keulen heeft besloten om de IMM in 2023 naar juni te verplaatsen. Januari is voor ons gevoel een veel betere inkoopmaand, zowel qua planning als qua inkoopbudget. Daarnaast hoort bij Keulen gewoon een winterachtige setting, daar houden we van… Om dat gevoel vast te houden halen we Keulen gewoon naar Druten! Dus een echte Hausmesse waarbij je enerzijds kunt komen genieten van prachtige meubels maar anderzijds ook van volop Duitse specialiteiten als beenham, braadworst, schnitzels en voor de wintersportliefhebbers echte Tiroler Gröstl.''

''Uiteraard met een Duits biertje of wijntje om het af te maken. We hopen in ieder geval dat we onze klanten op deze manier toch een beetje dat “Keulen-gevoel” kunnen bieden. Uiteraard hebben we weer een aantal prachtige, splinternieuwe modellen klaarstaan. Daarnaast pakken we verder door met onze “sustainable” collectie, o.a. met model Breeze voorzien van verwisselbare hoezen gemaakt van gerecycled materiaal. Op deze huisshow kunnen onze klanten ook voor het eerst kennismaken met onze “Old Skool” collectie, een hippe en frisse collectie eetkamer/bureau/projectstoelen met verschillende framekleuren. Kortom, meer dan genoeg redenen voor een bezoekje aan Druten!”.

Hausmesse het Anker
Wanneer: 15 t/m 17 januari a.s. van 09u tot 21u
Waar: Lifestylecenter Druten, Westerhout 7
www.het-anker.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven