Tips voor bezoek aan stad tijdens M&O

9 ontwerpers delen hun favoriete plekjes in Parijs

Terwijl een groot deel van de mensen uit de interieurbranche zich opmaken voor een reis naar Parijs volgende week voor Déco Off en Maison&Objet, heeft Business of Home hun netwerk gesproken en negen bekende ontwerpers gevraagd de winkels, restaurants, hotels en attracties te delen waar zij graag komen als ze in de Franse hoofdstad zijn.


Parijs © Audioundwerbung | Dreamstime.com 

Waar te eten en te drinken
"Le Café Marly is een heerlijke plek om te stoppen voor een glas Ruinart en te genieten van het ouderwetse interieur en het geweldige uitzicht op het Louvre - [vooral] 's nachts, omdat je dan echt kunt zien hoe het oplicht. Als u in de stemming bent voor een heerlijke lunch en een voortreffelijk dessert, ben ik helemaal weg van Chez Janou in de Marais. Het heeft een levendige sfeer, het eten is subliem, en ze hebben de beste chocolademousse die ik ooit heb gehad. Je zult niet teleurgesteld worden!" -Nina Magon, Nina Magon Studio, Houston

"Een van mijn favoriete plekken in Parijs voor een cocktail is J.K. Place. Het is er gezellig, intiem en chic en biedt prachtige ontwerpinspiratie. Ik ga ook graag eten bij Le Voltaire. Het interieur is ongerept en klassiek Parijs op een conservatieve manier, met heerlijk eten. Neem de vis als je er toch bent. Tot slot is er een klein Italiaans restaurant, Caffè Stern, dat een lange en charmante geschiedenis heeft en ongeveer tien jaar geleden door Philippe Starck is gerenoveerd. Gevestigd in een arcade, kunt u de taxidermied wolven in de etalage niet missen. Bestel de cappuccino alla Bolognese." -Nicole Fuller, New York, Los Angeles en Londen

"Ik ga graag naar Ma Bourgogne, dat is een leuk restaurant op de hoek bij Place des Vosges. Helaas blijft het restaurant Loulou gesloten wegens renovatie, maar we gaan wel naar Brasserie Lutetia en na het diner naar Bar Josephine, allemaal in het prachtige Hotel Lutetia." -Kendall Wilkinson, San Francisco

"[Mijn eerste twee reizen naar Parijs maakte ik dezelfde fout] - wachten tot het laatste moment om te eten omdat ik zo opgewonden ben om de dingen te zien die ik voor die dag als prioriteit heb gesteld. Parijse restaurants gaan helemaal dicht tussen lunch en diner, en alle beste plekken zijn gesloten. Ik heb op de harde manier geleerd dat de meeste restaurants die open zijn tijdens de pauze tussen de diensten niet de moeite waard zijn. Nelson's was de eerste gedenkwaardige maaltijd die ik tijdens mijn derde reis meemaakte. Een nieuwe favoriet is het restaurant Paul - minder voor het eten en meer omdat het gunstig gelegen is naast de showrooms van Déco Off [in Saint-Germain-des-Prés]. De Naked Burger, een veganistische walk-up, is een andere geweldige optie als je in dezelfde buurt bent maar haast hebt." -Ashley Ross, Muse Noire Interiors, Charlotte

Lees verder: businessofhome.com


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven