Interview met Janneke en Meta

Interieurmerk Dazzling Byvanbuuren bestaat tien jaar

Dazzling Byvanbuuren bestaat tien jaar. Waarom hebben de eigenaressen Janneke en Meta voor het interieurvak gekozen? En welke trends volgen ze om inspiratie zelf op te doen voor nieuwe collecties? Lees het in het interview hieronder. 

Waarom hebben jullie gekozen voor het interieurvak?
Janneke van Buuren: “Meta komt uit een banketbakkersfamilie en ik uit het vertegenwoordigersvak in diverse branches. Beiden zijn we bij Van Buuren Meubelen terecht gekomen en in het vak gerold. Bleek dat even leuk te zijn! Begin 2013 namen we het roer over en startten DAZZLING byvanbuuren.”

Waar halen jullie de inspiratie vandaan?
Janneke van Buuren: “Sommige modellen zijn al 30 jaar, sinds het begin in de collectie. Ze zijn steeds aan de tijdsgeest aangepast. Wat ruimer, ronder, strakker. Allemaal ontstaan uit interactie met onze deskundige klanten. Verder bezoeken we veel beurzen en het lezen van vakbladen zoals Stijlvol Wonen werkt ook inspirerend. En de kleuren die je om je heen ziet, op reis of in de natuur.”

Worden de trends gevolgd en zoja welke?
Meta Oorbeek: “Ook wij zijn natuurlijk gevoelig voor trends. Het gebeurt om je heen in kleuren en stoffen. Rechte modellen of juist een romantische sfeer. Eigenlijk gaat het automatisch, het hangt in de lucht en wij pikken het op. We hebben wel geleerd dat we onze eigen weg moeten volgen om happy te zijn in onze showroom en met de collectie. We houden allebei van rust, met kleur gecombineerd. Mooie rijke stoffen, heerlijk!”

Hoe werkt DAZZLING Byvanbuuren?
Onze ervaren productiebedrijven voor bijvoorbeeld de stevige rompen en comfortabele kussens zijn op verschillende plaatsen in Nederland gevestigd. Elke discipline op de juiste plaats, waarbij uiteindelijk alle items in onze stoffeerderij samenkomen om via één onze interieurspecialisten geplaatst te worden bij de eindgebruiker.

Waarom ETC Design Center Europe?
Janneke van Buuren: “Onze showroom hoort op ETC Design Center Europe omdat de stijl helemaal bij ons past. Het niveau van kennis en comfort op het gebied van alles wat met interieur te maken heeft is hier hoog. Je vindt hier het complete plaatje en wij maken daar graag deel van uit.”

Hoe ziet u de toekomst voor het interieurvak?
Meta Oorbeek: “De consument doet online veel vooronderzoek. Men weet veel, maar ons advies wordt gelukkig enorm gewaardeerd. Online verkoop is er natuurlijk, maar op ons niveau willen mensen weten hoe het comfort aanvoelt en daarmee winnen wij vaak onze klanten! Wij werken heel prettig samen met goede interieur specialisten door het hele land, die de verdeling graag op zich nemen.”

Meta en Janneke gaat op het Alpe d'HuZes avontuur. ''Wij gaan, samen met onze mannen en een goede vriendin fietsen!
Zou je ons ook willen steunen door te doneren op onze teampagina om geld in te zamelen voor de Alpe d'HuZes op 1 juni?
Alvast enorm bedankt!''

Meer informatie:
DAZZLING Byvanbuuren - Meta & Janneke 
janneke@dazzlingbyvanbuuren.nl 
www.dazzlingbyvanbuuren.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven