Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Buddyhub Desk, de nieuwe werkplek van Pedrali

Een gereserveerde niche waar men zich kan afzonderen: als nieuw functioneel en modulair meubel vergroot de Buddy zitmeubel collectie van Busetti Garuti Radaelli.

Het nieuwe werkstation Buddyhub bureau van Pedrali vergroot de Buddy familie zitmeubelen van Busetti Garuti Radaelli. Gepresenteerd ter gelegenheid van Orgatec 2022, Buddyhub bureau wordt gekenmerkt door een geluidsabsorberend perimetrisch paneel dat een massief laminaat blad omarmt, het creëren van een soort gesloten nis die akoestische en visuele privacy garanderen.

"Buddyhub desk is de natuurlijke uitbreiding van Buddyhub, de familie van gestoffeerde zitmeubelen voor de werkplekken die in 2020 wordt gelanceerd. Het is een meubel dat ontworpen is om bescherming te bieden tegen het lawaai en de afleiding die typisch zijn voor gezamenlijke werkruimten. Aan het bureau is er namelijk de behoefte om storingen uit de omgeving te verminderen om zich effectief op het werk te kunnen concentreren, en Buddyhub desk wil aan deze behoefte voldoen," vertellen de ontwerpers.

Dit nieuwe meubel kan worden geconfigureerd als werkstation en kan worden uitgerust met een kabelmanagementunit. Het kan ook worden gebruikt als tijdelijke werkplek, met een blad van 82x59 cm en een hoogte van 90 cm, ontworpen als een intieme ruimte voor infomale werkbehoeften of voor gesprekken, zowel staand als zittend. Op verzoek kan een pop-up stopcontact worden geleverd.

Het paneel wordt ondersteund door een slank lichtgewicht frame dat de functionaliteit bevordert en schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden vergemakkelijkt. Om de veelzijdigheid van dit element te vergroten, kunnen diverse accessoires worden toegevoegd, zoals stalen kleerhangers of tijdschriftenhouders met poedercoating in diverse kleuren.

Buddyhub desk is een modulair element dat kan worden gecombineerd met andere Buddyhub desks of lounge seats uit dezelfde collectie, waarbij de rugleuningen in twee hoogtes verkrijgbaar zijn. De verschillende elementen kunnen worden herhaald en gecombineerd om werkplekken of loungeruimtes te creëren, individuele werkplekken voor meer concentratie of samenwerkings- en vergaderruimtes.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: