Voor het eerst op een nieuwe locatie

Sfeerimpressie MAD! Events in ETC Design Center

Er heerste een gezellige vibe maandagavond 9 januari in het ETC Design Center te Culemborg. Die avond en een dag ervoor, zondag 8 januari vond er het MAD! Events 2023 – Spring & Summer Edition plaats, een kleinschalige inkoopbeurs voor onder meer bloemisten en interieurwinkels. Het event richt zich op het midden en hoge segment. Het was de allereerste keer dat de beurs niet, zoals gewend, in de Grote Kerk te Naarden werd gehouden maar in het ETC Design Center.


Bekijk hier de sfeerimpressie van MAD! Events. 

Voor MAD! Events was er een speciale route opgezet, op de eerste verdieping in het gebouw. Bij de deelnemende merken waren de showrooms bemand en in de designhub waren onder andere Ruighuid, Ecri Living en DutZ Collection te vinden. 

Initiatiefneemster Mariska Prins (tevens van MD) was vooraf benieuwd of de nieuwe locatie in de smaak zou vallen bij de trouwe bezoekers. Maar ze was positief verrast over de opkomst! ''Het is eigenlijk wel inspirerend die specifieke route. Je hebt nu ook tijd om van de ene naar de exposant te lopen. Ook zien bezoekers een deel van het ETC Design Center, waar ze dat misschien voorheen nog niet kenden. Er waren namelijk veel aanmeldingen binnen gekomen van nieuwe leden. Dat is een positieve win-win!''

Andere exposanten vonden het leuk de stand eens in het donker te zien met kaarsjes aan. De opkomst scheen wel iets minder te zijn dan in Naarden, maar er werd goed ingekocht. Volgens Len Koster, directeur van het ETC Design Center, gaat de handel in het hogere segment gelukkig nog heel goed door! 

Deelnemende merken waren: MD (Dekocandle), DutZ Collection, Ecri Living, Duran Interiors, TC Style, nieuwkomer Benediktus, Craftzz, UMO Art Gallery, Anke van Goor, Ruighuid & Talenti-Outdoor.  

''De inspirerende locatie en de aanwezigheid van exclusieve merken droegen bij aan het creëren van een onvergetelijke sfeer, die uitnodigde tot een gezellige babbel met collega's onder het genot van een hapje en een drankje,'' vertelde Mariska tot slot.

Bekijk hier een sfeerimpressie van MAD! Events januari 2023.

Meer informatie:
MAD! Events
info@mad-events.nl
www.mad-events.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven