BBQ experience winkel van 800 m2 in Emmeloord:

'We zijn trots dat we doorgepakt hebben'

In december 2021 startten Ton Boerma en Herman van Slooten met BBQ village. Een BBQ experience winkel van 800 m2 in Emmeloord.
"We zijn nu een jaartje verder en terugkijkend op de start zijn we trots dat we doorgepakt hebben. Het moest gewoon een hele mooie tent worden waar klanten echt blij van worden als ze binnen kwamen… en dat is gelukt!:)", stelt Herman vast.

'Tijdens de bouw is ons vaak gevraagd wat we van plan waren en waarom het er zo ‘overdreven’ uit moet zien. ‘Het is een winkel en geen museum’ :)…We werden bijna onzeker van deze goedbedoelde ‘pas op’ ‘kijk uit’ ‘zou ik niet doen’ opmerkingen.

Maar affijn, nu een jaar na dato kunnen we wel zeggen dat elke euro en uurtje wat we in het interieur gestoken hebben rijkelijk beloond is. En dan vooral in klantbezoeken (zelfs van ver buiten de regio) en een jaar lang complimenten krijgen in je winkel😇.

Kortom mocht je startup plannen hebben ga er voor, hou vast aan je idealen, en kijk en luister niet teveel naar anderen!…GAS EROP!!!

Mocht je plannen hebben met een gaaf concept, laat het me weten. Wij ontwerpen en maken het voor je', meldt hij op LinkedIn.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven