Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage interieurexposanten vakbeurs Trendz

Het beursseizoen 2023 is officieel afgetrapt. Op zondag 8, maandag 9 en dinsdag 10 januari trokken ondernemers en inkopers naar Evenementenhal Gorinchem om daar vakbeurs Trendz te bezoeken. De exposanten stonden klaar met meer dan 300 merken uit hun nieuwste collecties. Van home decoratie, fashion en sieraden, outdoor en bloemen tot stationery, souvenirs en gifts en gadgets.


De redactie van Wonen360 was aanwezig om een fotoverslag te maken. Bekijk hier de gehele fotoreportage.

Nieuwe bedrijven
Ook waren er een aantal nieuwe interieurgerelateerde bedrijven op de voorjaarseditie van Trendz. Denk bijvoorbeeld aan het jonge bedrijf JoJo Living, dat staat voor unieke duurzame teakhouten meubels en accessoires uit Indonesië voor een eerlijke prijs. Cynthia Korthagen en Mariël Potjes lieten weten dat het een groot succes was.

Maar ook Konak Interiors maakte haar debuut in Gorinchem. Ongeveer een jaar geleden startte het bedrijf in Enschede met het produceren van (met de hand gemaakte) lampenkappen. Een deel gebeurt nog vanuit de bijkeuken. Eigenaresse Didem Polat, die samen met haar partner Jordi Dubbeldam aanwezig was, vertelde enthousiast dat er veel nieuwe contacten zijn opgedaan. De kans is dus groot dat het niet blijft bij één deelname.

Tevens kan Kay & Zay aan dit rijtje toegevoegd worden. Mensen kunnen de producten al kennen van Trends & Trade Venlo en TICA Aalsmeer. Nu was het tijd om ook de beurswereld in te stappen. Eigenaresse Nupur Chopra liet trots het contrast zien in het assortiment. Van meer 'traditionele' collecties tot felkleurige producten gebaseerd op de laatste trends uit Milaan.

Bekijk hier de gehele fotoreportage van Trendz Voorjaar 2023.

Meer informatie:
Trendz Voorjaar 2023
www.trendzvakbeurzen.nl