Interfloor over nieuwe collectie Allure-SDN:

"Comfortabele vloer voor wie hoogwaardig tapijt wenst maar beperkt budget heeft"

Allure-SDN van Interfloor is een Solution Dyed Nylon tapijtkwaliteit met een aantrekkelijke prijs. Deze ‘cut-pile’ vloerbedekking heeft de kracht en efficiënte eigenschappen van een door-en-door geverfd tapijt: uitermate kleurvast, UV-bestendig (lichtecht) en vlekbestendig. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Interfloor omschrijft de collectie als volgt: “Een fantastische comfortabele vloer voor wie een hoogwaardig tapijt wenst maar een beperkt budget heeft.”

Door de vuilafstotende en gemakkelijk te reinigen SDN-garens is 99% van het vuil simpelweg met stofzuigen of water te verwijderen. Eventuele hardnekkige vlekken kunnen door middel van een agressief reinigingsmiddel (bijvoorbeeld bleekmiddeloplossing) worden verwijderd. Hierdoor is Allure-SDN net als andere solution-dyed vloerbedekking laagdrempelig in onderhoud en zal bij correct gebruik jarenlang zijn kleur en onberispelijke look behouden.Tweedraads garen
De gesneden pool van Allure-SDN bestaat uit tweedraads garen samengesteld met twee kleuren. Een veelzijdig kleurpalet van ingetogen grijstinten en donker mosgroen tot enthousiaste kleuren als okergeel. Een bescheiden ton-sur-ton tapijtkwaliteit perfect geschikt voor licht tot normaal woongebruik.

Comfort
De Soft Yarn polyamide garens creëren extra zachtheid en comfort. Allure-SDN heeft als tapijt meerdere voordelen ten opzichte van een harde vloer waaronder prettige geluiddemping en een akoestiek verbeterend vermogen. Ook huisstof filtert tapijt juist beter uit de lucht, dit in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd. Met regelmatig goed stofzuigen ontstaat een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Allure-SDN is GUT gecertificeerd wat garant staat voor tapijt geproduceerd met respect voor mens en milieu (binnenlucht)kwaliteit, veiligheid en comfort.

Water- en energieverbruik
Allure-SDN is niet alleen dankzij zijn krachtige garens een duurzame vloer maar ook een bewuste keus door het beperkte water- en energiegebruik tijdens het verfproces en productie met streven naar een zo laag mogelijke milieubelasting. Een uiterst betaalbare vloerbedekking op 400 cm breed waarbij het ontbreken van kleurverschillen op de naad van SDN door beperkt snijverlies de kosten nog eens extra drukken.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven