Bart Hanssens nieuwe sales manager Lamett

Op 1 december 2022 breidde Lamett haar sales team België-Luxemburg verder uit met een nieuwe kracht: Bart Hanssens.  Hij is de nieuwe sales manager voor Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. 


Thomas Verschatse, Commercieel Directeur Belux (links) met Bart Hanssens, Sales Manager Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. 

Bart heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de raamdecoratie en heeft een hoop ervaring in de B2B-verkoop in de Benelux. Een goede productkennis en sterke ondersteuning aan de verdelers zijn voor hem van primordiaal belang. Dit matcht volledig met de visie van de vloerenproducent die gekend staat voor een optimale service.  Om die service in volle groei te kunnen blijven garanderen hoopt Lamett nog een vijftal vacatures snel te kunnen invullen.  

“We blijven constant op zoek naar nieuwe mensen die mee helpen schrijven aan dit succesverhaal van betrouwbaarheid, consistentie en innovatie. Om onze visie 2025 te realiseren, hebben we meer dan ooit nood aan gedreven mensen,” klinkt het bij de specialist in parket en Parquetvinyl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven