Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hier is Pantone-kleur van het jaar op gebaseerd

Pantone's kleur van het jaar, Viva Magenta 18-1750, trilt van levendigheid en kracht. Het is een in de natuur gewortelde tint die afstamt van de rode familie en uitdrukking geeft aan een nieuw signaal van kracht. Viva Magenta is moedig en onbevreesd, en een pulserende kleur waarvan de uitbundigheid een vreugdevolle en optimistische viering bevordert en een nieuw verhaal schrijft.

De Kleur van het Jaar van dit jaar is krachtig en empowerment. Het is een nieuw geanimeerd rood dat zwelgt in pure vreugde, experiment en zelfexpressie aanmoedigt zonder terughoudendheid, een opwindende en grenzeloze tint die zich manifesteert als een opvallend statement. PANTONE 18-1750 Viva Magenta verwelkomt iedereen en iedereen met dezelfde levensvreugde en rebelse geest. Het is een kleur die gedurfd is, vol humor en inclusief alles.

Ook danken we de Pantone-kleur van 2023 aan een luis en Jared Leto, die liep namelijk vorig jaar al vooruit op de trend in een Gucci pak in de Viva Magenta kleur, meldt Manners.nl 

Publicatiedatum: