Acht nieuwe decoren in private label SolidTrends Collectie

Een smaakvolle start van 2023 begint met 8 nieuwe decoren in de private label SolidTrends® Collectie van Baars & Bloemhoff. Alle 16 solid surface decoren dragen een Greenguard Gold Certificate en zorgen daarmee voor een goede luchtkwaliteit. ''Ideaal voor toepassing in ziekenhuizen of scholen en een goede keuze als het om Leed of Breeam certificering gaat.

Naast het Greenguard Gold certificaat, is de exclusieve SolidTrends® collectie zo gecertificeerd, dat het in bijna alle interieurprojecten toe te passen is. Van brandklasse (B1) tot voedselveiligheid (NSF) en van duurzaamheid (SCS) tot scheepvaart (IMO). Bovendien is het materiaal naadloos te verlijmen, krasbestendig en stootvast. 

De exclusieve Solid Surface decoren van SolidTrends® variëren van fris wit tot aan terrazzo en natuursteen looks. Zo creëer je wel de uitstraling van marmer of terrazzo, maar heb je meer ontwerpvrijheid en kun je er eenvoudig organische vormen en naadloze toepassingen mee realiseren. De marmer decoren doen denken aan het populaire Carrara marmer en zijn verkrijgbaar in zowel twee witte varianten als een zwart decor met witte aders. Daarnaast beschikt de collectie over witte en grijze terrazzo decoren met gekleurde flakes.

Onder de noemer AcryPure leveren wij een wit Solid Surface decor uit de SolidTrends® collectie. Bijzonder aan dit decor zijn de antibacteriële eigenschappen, die zelfs na het schuren van het oppervlak behouden blijven. Dit komt door een stofje dat in de hele plaat verwerkt is. AcryPure is gecertificeerd in overeenstemming met ISO 22196 en JIS Z 2801. De geïntegreerde hygiënische oppervlaktebescherming zorgt ervoor dat het oppervlak direct tegen bacteriën beschermd wordt. Download de AcryPure brochure onderaan deze pagina voor meer informatie over dit materiaal.

Toepassingsmogelijkheden
De Solid Surface decoren van SolidTrends® zijn thermovormbaar en lenen zich daardoor perfect voor complexe, driedimensionale toepassingen. Van een naadloze, ronde balie tot een volledige ziekenhuis interieur dat aan de hoogste hygiëne eisen moet voldoen. Ook interieurelementen zoals wasbakken kunnen eenvoudig in een SolidTrends® werkblad geïntegreerd worden. De SolidTrends® collectie komt in verschillende decoren en is beschikbaar in een breedte van 760 mm en 1220 mm: dat maakt deze collectie ideaal om kostenefficiënt en met minder lijmnaden te werken.

Meer informatie:
Baars & Bloemhoff
www.baars-bloemhoff.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven